BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Tuesday, 17 January 2012

Cecita Cecita ... !

hyep selamat pagi.
Da lme ta update blog .. 
heeeii . dwet elaun bila nk masuk n hahhahah .. (boley ea cmtu)
saya rindu kt my wife lhaaa hahah .. cmne tuu 
skunk dia da start bz gan belajar .
pagi g kelas petang kerja .! 
dah tak selalu mesej . col ..rindu rindu rindu !
hah cmne ni .. nk jmp dia lhaa
nk trun KL jmp dia sb RINDU
skunk pon aku tak bpe nk bz rr 
sb da start kls tp aku takde kls hahah
terbaek lha bru msuk kolej da takde kls 
hahahah . SUKEEE!

Nk cite ni aku skunk dok uma sewa jauh dr kolej 
kt duku masai . tau tak ? tak kan . tak tau diam k .
dok 8 org tp aku gam 6 org sajek ..
yg lg 2 org tu kurang rrr.. 
sb tak bpe nk matang . hahahhaaha 
bongok kan .
buad mse ni mkn luar je 
beras takde kt uma hahah ..tp lauk ade.
PELIK...PELIK 
hahahhaha ..
tp mbe kls mcm tak suka aku jep 
hhahhahaa .. 
ape pon aku tak ksh yg pntng aku boley blaja
okey.. rindu budak blog ...

MAKKK...
rindu kt mak lhaaaa hahaha ..
yelaa aku ni rapat gn mak aku.. 
tak sah tak jmp sehari..
masak kan dia . perghh .
tp nk uat cmne kkn study nye psl
terpaksaa lhaaa .. 
tgu balek untuk raya cina nt oke2.  hehehh

*K la nk g kolej ..byebye . thanks sb slalu bace blog ....
yg tak follow jgn lupaa follow t i will u back .
muahmuah ***

Monday, 2 January 2012

TAHUN 2012..

Happy New Year kpada peminat2 setia blog the senteng crew ni oke..
sy nk ucapkan bnyak2 terima kasih kepada budak2 fessbukk budak2 blog yang selalu tegur . tp tak dilayan saya mintak maaf sy sgt bz . :) kdg on9 hanya skadar on9 sajek tak buad ape2 pon.. firstly sy nk gtau ap AZAM 2012.. huhuh banyak kott.. 

1. Nk jd penk sejati ! 
2. Nysa Anyss girl terakhir sy even kmi break pon aku takkan kpel gan girl lg tp still jd penk !
3. Last sem4 di KKPG nk belaja bersungguh2 nk bg parents tersenyum lebaarr !

Tu sajekk ! kalau boleh nk kpel gan nysa anyss agk lama sikit sb dia penutup pintu hati aku ..hehehe.. okey ! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Message2 yang perlu disampaikan untuk hari ini .!

Nysa Anyss saya syg awak tp sy tgok awk skunk dh brubah lhaa syg npe ea. ? ta syg b da kee . huhuh mungkin skunk awk bz keje n giatmara awak so sy phm lhaa . 11.1 ni b masuk sem 4 syg ! myb lg bz dr awak syg hahaha.. pg g kolej mlm g jalan hakhakahkahakah.. tade cmtu derrr.. tp kelas ta ponteng punyaa lhaa syg heheh..syg sy taknak awk curang oke . sy syg awk sgt2 .awk je yg sy ade skunk da tade spe da pas ni selaen awk ! n awak yang terakhir buad sy.. sy da jnji gan awak kn .. sy akn jd penk tp takkan kpel gan pempuan ag . loveyou syg , thanks bg kesedaran pada sy .! syg awak .

Skunk aku mahu cri hp.. mm nk hp baru lhaa.. mak aku suh pkai hp adek aku tp korang tau taa aku mcm bersalah plak pkai hp adek aku .. sementara aku bli yg bru mak aku suh pkai dulu tp abg aku suh aku pkai hp sony aku yg gila tu.. dia nk kai hp adek aku.. :'( hope sgt akn dpt bli hp bru gan cepat . merayu!

Sem 4. Aku kehilangan sorang ag membe yg paling rapat kt kolej. Dulu aku ade 2 bff paling bek dlm kolej .. selalu bersama n lepas kjadian yang tak disangka akn belaku kami berpisah . n tinggal lha aku gan mbe aku sorang ni masa sem 2. tp bila nek sem 4 mbe aku berpindah kolej len , n skunk tinggal aku sorang sajek ! Sedih tu ada rr tp nk buad cmne kn itu keputusannya .. n skunk aku brsama mbe yg bru ,aku rpt dlm sem 2 lepas. aku bru group gan diaowang lha. oke best lyn kepala diowng yg kaki karok hahahaha.. aku suka tu .. pebret aku .. diaowng sporting , diaowng pon mbe gak gn mbe aku yg pndh tu..mmm ape pon aku akn happy jugak oke. To budak2 kolej yg bce blog aku ni aku doa kan buad yg terbek untuk sem last !  Kasi lecture senyum lebarrr !

Bz gan belajar moto . errrr hari2 kene marah gan ayah aku sb tak g belajar moto . kdg2 tension gak bila kene paksa ni. kete aku dh lepas tinggal moto je. Bila lhaa aku ley belajar idop bdikari ni dr family aku aku skola smpai skunk idop dikongkong. aku ni bukan budak2 lhaa da msok 20 tahon. susah sgt ke nk lepaskan aku keluar . mmm aku harap sgt da msuk tahun ni ayah aku lbh percaya kn aku ...

Bila dh msuk tahun baru aku selalu teringat kt arwah atok aku .. dulu masa dia hidop aku selalu menyakat dia kalao dia ada skunk kn best. tak lha bosan nenek aku. tp bila dia dh takde aku akn rasa busan, sedih .. ape pon aku akn jaga nenek2 aku .. hehehehee :) smile always !

Oke Senarai untuk tahun 2012 yg aku harus tunaikan !
(Benda benda wajib untuk 2012)

1. Hp
2. Tambah RAM lappy.
3. Turun KL jmp awek.
4. Jpj Moto.
5. Ubah sikap (Pemalas)

oke Alls thanks menjadi peminat setia aku selama ini..
anytime aku akn update lagi blog oke untuk korang bace yg lebih menarik lg..
Btw selamat tahun baru ..
ikhlas dari _appy_


My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih