BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Wednesday, 26 December 2012

for you dear .. *SITINURHIDAYAH*

Assalamualaikum .. Arini aku nk post mengenai dia . Untuk dia capital D ... Aku nak dia tahu ape yg ada dlm hati ni .. Aku tak kuat nk bgtau kt dia . So aku lepaskan kat sini . D klo awk bce ni sy harap awk phm . Sy tak mintak kpel blik . Tp sy cume nak awk tahu ape yg sy pendam slame ni ..sy sayangkan awak , sy taktau setiap kali sy pk psl awk . Susah sy nk syg org lain .. Mungkin sebelom ni sy sng bila sy break sy terus dpt kpel tp gan awk lain sgt ., susah nk bukak pintu hati untuk org lain selain awk by .. Kt hp gmb awk setiap kali awk letak dp sy akn save kt hp .. Berat hati nk padam , nk lepaskan awk .. sy cukup jealous . Bila kt twitter , tak kira la untuk spe .. Perasaan ni terlalu cemburu .. Walaupon untuk artis yg awk minat tu ,, tp sy tak kesah sb sy tahu sy bukan milik awk lg ... Sy tak menyesal knl awk . Takde sikit busan pon bila awk anta bbm anta msj .. Lg happy bila awk pgel sy 'DY' sy rse dri ni mcm masih lg disayangi .. Sy terlalu perlukan awk by .. Sy ni cpt busan tau by . Tp bila sy nan awk . Busan tu hilang sb awk selalu ada untuk sy even as friend ... Kdg2 sy jealous nan org lain . Happy nye mereka nan kpel mereka . Tp sy ??? Sy tahu sy tak bg awk bahagia sy dh cube tapii .. kdg2 pk npe kite tak mcm diowg .. Sy nk sgt ada hidup lama2 dlm kpel .. Lgpon dlm kpel ni hidup berjauhan bukan mkna kite takley bahagia .. Knp ramai sgt tak suke relay kite ni by ?? Jhat sgt ke sy .. Dr pmikiran org mungkin sy ni jahat , player tp diowg ade bukti ke nk mengatakan sy mcmtu .. By klo lah kite ni dijadikan semula balik sy nk jge awk betol2 buang sikap jealous tu .. Kann .. D sy nk tanya awk . Awk busan ke hidup nan sy .?? Awk masih sygkan sy ?? Mmg awk taknak dijadikan EX dlm hidup sy ,, sy pon kalo boleh taknak . Nk jge awk smpai awk jmp jodoh .. Hmmm . Imissyou so much by . Iloveyou .. Guuysss ! Aku syg dia sgt2 . Tade org lain selain dia . Cukup dia sorg yg aku ade walaupn sbgai kawan ...tp klo boleh sy nk lebih .. Rasanya lain bila kpel and kawan ...kalau awk bce ni .. Sy nk ucap thankss sb awk snggup buka blog ni .. Okey by . Jge diri awk baik2 jgn lupa makn key , jaga kesihatan awk tu yaa m.. Akhiri cerita , aku syg kau D . Syg sgt2 tak boleh nk lupakan kau , takley nk lepaskan kau . Kau masih hak aku .kby. Walaikumsala ...

Tuesday, 4 December 2012

Suara hati mengatakan im happy with her




ASSALAMUALAIKUM , terima kasih kerana membaca blog ni.
arini aku nk luahkan hati aku kt sume org.. aku semakin happy gan
 dia . so thanks pada semua yg bg semangat untuk aku bertahan dengan dia ,,biarlah apa dia nk buat..
aku harus BERTAHAN .. sb semua tu untuk kebaikan kami jugak ... dia pon semakin paham aku ..
aku tak tau nak ckp ape lagi , aku cume nk gtau thanks pda semua.. aku sebenarnye tak boleh hidup tanpa diaa !! sb bg aku dia segala-galanya untuk diri aku skunk ... aku tak mintak ape dr dia yg aku mintak dia jujur ,ikhlass ..korg nk ckp ape psl dia korg ckp laa aku takkan percaya ,, melainkan dia buad depan mata aku sendiri..aku lebih suka dia bile dia berfikiran MATANG .. aku suka dia dengancre spontan dia
 . jauh mana aku gan dia ,dia still jaga aku mcm aku ni ade sebelah dia.... aku hargai tu sume ... aku taknak org lain menilai dia then bgtau aku psl dia..baik buruk dia aku akan terimaa .. setiap hari oncall gan dia , sekali pon tak pernah dia jemu ,,tak pernah busan gan aku ,, aku pon sama sb mse aku busan , mse aku badmood, mse aku sakit , mse aku menanggis , mse aku happy , dia sentiasa ada gan aku ... dia buad aku happy ..walaupon dia buad slh tp aku tak boleh nk mrh dia .. aku terus jadi happy , senyumm jekkk .. tak pernah ada rse nak marah ke ape ke ...so aku harap sgt weii pde ex dia or org lain .. tlg la jgn amek dia dr aku ,, korg pnh rse kn bila dia tinggalkan korg , sakit tak ?? takkan korg nk tgok dia baik2 happy terus tak happy sb break ,, then bila dia kpel gan korg , korg buad perangai .. sakit tak dia ? aku harap aku ley jaga dia untuk korg .. aku tak janji tapi aku yakin aku boleh buad yg terbaik walupon aku bukan yg terbaik .. 
setiap hari aku nyanyikan dia lagu takkira aa lagu ape ahahahaahah... walaupon suara aku tak sesedap anda2 semua .. and ade stu lagu tu sepatutnya 'AKUR JANJI' tap aku nyanyi 'AKU JANJI' untuk dia
SITI NURHIDAYAH BT MAHMUD..
 AKU janji SETIAKU padamu
 AKU janji MENJAGA hatimu
 AKU janji JIWA dan RAGAKU
 KUSERAH padamu .
 AKU janji KUHANYA untukmu
 AKU janji KAULAH kekasihku
 AKU janji SELURUH hidupku
 KUDERAH padamu
ahahahahah terbaik dari ladang aishhh jauh perginye nanti ...hahahah key laa guys dah mahgrib stop for lappy ... pray dlu :) okey byeee WASSALAM dari appy

Friday, 30 November 2012

im happy with her 'SITI NURHIDAYAH'

Selamat malam guys ,, ehh da pagi lahh hahah .. okey la aku pon taktau nk cite ape , arini genap 1.12.2012 sebulan aku nan dia . bnyak dugaan yg kami tempohi tapi kami cuba menerima dengan tenang and sabar .. sb aku da syg sangat2 .. walaupon dia jauh kat kuantan , tapi bg aku dia ade sebelah aku smpai bila2 . cukup la aku da kecewa gan yg sebelom ni .. aku harap aku akan lebih matang bila dengan dia .. walaupon umo dia 17 tahun ,, tp bg aku dia terlalu matang untuk aku ,, aku dah terlebih syg dia ... aku harap aku lama dgn dia .. korg doakan lah ye .. harap sgt :) .. aku taknak kehilangan dia .. walau apa pon yg terjadi aku akn terus bersama dia ... aku tak kesah dia cantek ke tak , comel ke tak, janji dia baik .. mgkin bg dia diri dia tu tak sempurna untuk aku , tp bg aku dia sempurna untuk aku .. percaya la syg kaulah segalanya buad sy... baik buruk mane awk tetap sy syg .. tak kira la org nak ckp ape.. takkesah ....sy harap awak paham :) ookey , guys mintak kerjasama anda doakan kami :) thankss sb sudi bukak blog syyg tak seberapa rupa ni :) thanks .

p/s : 'D' if u bce blog ni ..i nk ckp yg i syg u sgt2 ,, tak tipu tak bohong tapi ikhlas dari hati sy okey syyggg ku ..

Thursday, 1 November 2012

1 november 2012



Morning guys :) haha pagi jumaat ni aku nk cite psl semalam petang .. aku telah melamar org hakhak .. dia siti nurhidayah ! . haaa dia org yg pertama tegur aku mse aku break nan syeila . n dia jugak telah mencurik hati aku mse aku syg kn nify (superwoman) ... aku nan dia da lme bbm ... tp tak pnh bertegur , n bila dia tegur aku . aku da mula syg kan dia. hahah knn .. betol kata hati .... dia caring .. baik sgt .. comell haha ...  dia stay kuantan tp uma nenk dia kt jb so sng lah aku nk jmp nt .. aku harap dia ley percaya aku n jujur gan aku .. aku bun akn buad bende yg sama kalo dia betl2 sygkan aku :) .. smlm ptg mse aku kt tmpt keje kami declare .. haaaso skunk aku da berpunya laah kann ... citenye skunk aku daa ade kpelll :) weeeee .. haha k lahhh nk smbung tidoo byeee

*p/s : syg iloveyou .. klo awk bce blog ni ,, saya nak bgtau saya syg awkk by .. muahmua*kat pipi*

Superwoman.. Jumaat 30.9.2012 (3.39 p.m)




halluu semuaa .. ptg ni aku nk kongsikan dgn sumeorg sape superwoman . hahaha
oke dia mbe bbm aku .. kalo korg nk tau aku da lama usha dia dr bbm tp dia je tak tau sb tyme tu aku ade kpel.
so just lyn gitu2 je nan dia... n buad aku rpat nan dia mse pg tuh aku tegur punya dp (display picture) kt bbm ..
then kenal2 terkezut jugak dia pgel aku sayang .. sb aku ngok cre dia cm hot la takut dia tak layan je org bese cm aku ni kann ..
n aku terus pgel dia 'SUPERWOMAN' hahahaha ...terbaek kann .. nk tau mne aku dpt nme superwoman tu . dlm bnyk2 bbm aku dia pnh ltk nme 
'SUPERWOMAN' so aku plak 'SUPERMAN' hahahah.. mcm da jatuh cinta laa pulak kt dia aww .. pastu kenal nan dia . name dia 
'NUR IRA FATYHAH YUNUS' atau bunn 'NIFY' ... umo 20. sebaya aku ..yg aku terperanjat tuu dia ckp dia dok jb kluang .. hahhaha aku mkin minat plak dia ann..
tp dia 'LESSY' ..aku bun taktau dia layan penk or takk .. aku cume try je.. kud2 dpt .. dia ade ciri2 yg aku nak .. so aku happy la dpt kwn nan dia ...
da kenal 3 4 ari tu .. ari sbtu semalam malam . aku jujur gan dia . aku letak dp aku gmb dia . pstu nick name aku 'ISUKASUPERWOMAN' .. hahaha..
aku rase dia da tahu lame kut psl ni ..aku jujur nan dia aku suka dia .. dia pon tnye knp dia sume ,, aku cume ley ckp dia seorang yg jujur .... dr mne aku tahu .. ??
dia pernah ckp dia ade minat kat someone ni but someone tuh mcm tak suka myb sb jauh dr dia ... then aku suh dia crik yg lain .. tapi dia ckp "kalo dia crik lain tp
hati dia still kat someone tuh lbh baik tak yah couple kan" sb dia taknak lukakan org yg dia syg n org yg sygkan dia.. termasuk aku ! .. aku tahu niat dia baik ...
n dia ckp klo kpel , break , gado n whatever .. so better be a friends forever .. n dia nk aku slalu ade gan dia .. aku akn selalu gan dia walaupon sebagai kawan ..
so skunk aku nan dia kwn ..kalo ada jodoh takkan kemana .. kalo takde bun takpe .. jgn mengharap sgt . lgbun aku nan dia bru je kenal ... aku nk knl lg . hee .ramai yg ckp
slow2 ramai budak bbm aku ckp kene sabar jgn paksa dia untuk trima aku .. mne tahu stu ari nt dia ley terima kite tak tau kan ati org .. aku bun tak kesah sgt ..
yg penting dia slalu buad aku tersenyum ... kalo dia bce blog ni . thankss sb baca blog i .. i just nk u tahu . yg i suka sgt2 kat u .. u jgn risau key relay kite takkan lost 
sb ni :) i akn slalu ade nan u .. n u adalah SUPERWOMAN saya yg pertamaa ,, n i nak i je yg pgel u SUPERWOMAN org laen takley tau dear .. iloveyou hee  *malu* kbye 
ade mase lg aku akn update . sory la skunk da jarang update sb uma takde berokband :):) .

p/s : kalo anda knl dia ..jgn risau dia sbgai kwn je bukan couple :) doa2kan laa haha mne tahu ada jodoh.. 

Sunday, 23 September 2012

Superman


Sabtu 23 september (9.18 p.m)

hello guys .. mlm ni nk cite kat korang yg aku da tunaikan hajat aku nk bg dia rantai loket superman tuh..
tadi dia g nan ts nan ayie myb then dia ckp dia da bli rantai tuh ..
 so happy sgt tapii tu laa dia bli mse time aku nan dia da break .
rase cm sedih pon ade .. huhhh . pape pon aku dah tunaikan janji aku nk bli kan rantai tuh . so lega sb da 
tade hutang lg nan dia :) .cume stu je lagi hadiah yg belom aku bg jacket A'S tuh ! huhhh .. :'( .... knp cpt sgt dia tinggalkan aku .. aku tak puas knl dia.aku syg dia sgt2.. hurmmm ... walaupon aku nan dia da tade pape.. aku still nk dia happy .. aku tahu dia akn happy tanpa aku .sb aku nmpk dia boleh hidup dengan terima semua dugaan yang dia alami .. aku harap lepas ni dia akn jumpa yg lebih baik dr aku...
aku sayang dia sgt2. aku taknak org laen maen2kan perasaan dia ... dia baik sgt ,.. so klo dia bce blog aku .. awak ! jgek diri baek2.. sy mintak maaf sb tak lama hidup gan awak .. sy mintak maaf jugak sb selalu sakitkan ati awak ... okey .. n last , 1 perkataan yang tak boleh tinggal ( SAYA SAYANG AWAK)

*p/s : ayie klo ko bce blog aku ,, aku nk ko jge dia baek2. ko mbe aku pleng rpt gan dia .. n aku jugak nk     mintak maaf nan ko jugak .. slalu sibuk bbm nan ko smate2 nak tnye pasl dia :) sorry bro .. ko mbe yg pling best bg aku ! bff forever ! walaupon jauh ann . jgn risau oneday aku akn join lepak sekaki nan ko jugak ! hahahhahhahah 

kenape babe ???????????


Isnin (17.9.2012) 3.53 a.m

haissshh korang ! aku tak tau laa. aku sayang dia kot ! dia tak pernah pk ke perasaan syg aku kt dia mcm ne ... susahh aa cmni . knp terlalu cepat untuk hidop nan dia
ape slh aku seyh smpai dia mintak break mendadak cmtuh.. aku pon tak faham. kalo doa tak suka aku bg jelaa tahu .. aku boleh terima . ni dengan takde pape dia terus mintak break
alasan yg dia bg kat aku dia nk tenangkan fikiran ! omg .. tak logik babe... lepas mbe dia meninggal myb dia da bertaubat kot taknak kpel nan penk da .. hahaha ...aku pon taknak paksa
. ade kemungkinan jugak aku ni kuat kongkong dia kot.. anytime nk gan dia .. myb dia rimas dgn sikap aku.. da 3 ari aku pk psl dia . dr ari sabtu .. knp erkk?? dia pon 
mcm nk jauhkan diri dr aku jekk..takkan takde peluang untuk aku  ????????????.... sumpah babe aku rindu sgt2 kat dia sgt2... dia sngop lyn aku mse aku jmp dia ... pkol 2pg kot kiteorg meet..
dia pnt mcm ne pon dia ley lyn aku ,dia tak nmpak ke yg aku still tunggu dia ??? dia tak pernah nmpk ke yg aku syg dia ... siyes babe kdg2 aku kck ati bila dia mcm nk taknak lyn aku
huuhh susahh siot  ! , huhh ntahh laa.. korg nmpk je aku nni happy tp dlm aku korg tak pernah tahu pon ,., aku ckp nk crik skandal ... tapi korg ingt sng ke aku nk bg ati aku kt korang..
susahh .. ramai yg nk tgu aku tp aku msih belom bersedia .. aku ckp sng senang tpi buadd susahh babe... aku mintak maaf pd semuaa ! aku bukan nk men2kan perasan korang , tp aku mmg btol2 blom bersedia..
sb aku still sayang dia lagi ! to 'S' andai nye ni dah ditentukan olehNYA .. aku terima kau sebagai kwn aku .. and andai kata aku masih peluang untuk bersama kau semula . aku akan jaga kau sebaik dari yang dlu..
kdg2 aku nges sb rindu kn kau ! aku tak kuat mcm kau boleh terima semua ni . tp aku ???? aku syg kau sgt2 .. iloveyou :) tc :)

*p/s : thanks pde yg sudi bukak blog ni .. doakan aku nan dia ... kalo ade jodoh takkan kemana ..

who 'S'

JUMAAT (20.7.2012) 9.30p.m


sape 'S' hahahaah. keyh nk cite niyhh ! dia gf aku mse lepas aku break nan alya ... dia da curik ati aku hahah.. key mula2 cite dia cmni .. aku crik mbe2 nk jd kan kawan .. so aku mintak kt fie (syafiqah)
budak bbm aku ,,, dia bg laa bbpin syeila nii . so aku pon lyn2 .. then tgok pic dia , aisshh mcm ats aku jee hahah rupanyaaa dia bwk aku 18 .. wow nmpk muka matured laa .. siyes babe..
last2 da lme2 knl dia .. aku taktau npe ley dia pgel aku 'bie' hahaha takley blaa kut .. so aku pon lyn jeee la kepale dia .. n onetime tu aku tibe2 ckp kt dia yg aku suka dia . dia bun terkezut laa .
aku tgu dia terima lamaran aku ! aishh lama jugak nk sbulann haha . then arini dia terima aku .. perghh tgah lepak2 nan kzen aku .. tibe2 aku happy gila babi ! smpai kzen aku ckp 
(ipin- wei kao knp gelak sorg2 gila ea..   paan- sakit kut ..  aku- hahahahaha jom kua aku belanjaaa  ipin - shishaa laa yok ..) hahhh kuar rr merayap ,. happy sgt time tu .. tgu dia punya jawapan lama kut...
so klo korg nk tau spe 'S' ni .. dia syeila stay KL belajaq kat ptpl. hee kalo kenal tegur2 laaa yee :D ... kbye syiela i loveyou !

Friday, 29 June 2012

CAPITAL "A"









Awak ... Awk tau tak yg saya ni tak maen2 cintakan awak ... If awk ade bkak fb then baca ni sume sy nk bgtau yg sy betol2 syg kn awk ... Sy nk sgt knl gn awk .... Walaupon sy ni bkn yg terbaek dari ex2 awk tp akn cube buad yg terbaek ...... Sy nk sgt awk mse mula2 kite knl dulu ... Happy je anytime ade gn sy ,,,, tp skunk awk da btl2 berubah . Sama ada awk bosan o tak ?? Sy pon tk tau ... Klo awk nk tau setiap pg sy akn tgu msj o kol dr awk ... Bila sadar jee sy akn tgk ade tak awk msj sy kol sy o sy .... Tp takde .... Sy still ley sba,,,, sb sy syg awk .. Awk tau tak npe sy jealous bila bce wall kt fb awk ?? Awk slalu ckp psk dia . Sy still ley sba jee .. Sb sy nk jge hubungan kite .. Sy taknak gaduh2 .. Kdg2 sy ade jugak tnye . Tp tnye sy tu tak bemakna sy menuduh awk .. walaupon awk hidekn wall awk dr sy tp sy still ley bace ... Kecik ati sy bce bilaa awk cite sal dia .... Awk pnh ckp sy kne janji jge awk n awk nk sy ganti tmpt dia . Tp awk mcm tak sukee je ?? Awk bz ? Takkan takde mse untk sy ?? Sy sy tak kesah sume tu .lgpon awk tgah study takkan sy nk halang awk .. Awk nk kuar sy benarkan , sy taknak kongkong awk ,. Sy nk awk hidup bebas .. Tp awk lupa sy.. Sy buad ni sume sb sy syg awk . Sy nk awk bahagia .. Sb sy taknak awk cite kt kwn2 awk yg penk awk ni kongkong awk ,, sy taknak ... Sy cume nk awk happy .. Tp cre awk mcm tak happy .... Sy tau sy jauh .. N tak semestinye jauh penghalang untk kite kpel .... Klo kp dkt2 tp gado jugak same jee .... Kite ni kene jujur tau ... Persefahaman tu penting ... Sy tulis ni sume bukn nk malu kn awk . Sy buad sume cume nk awk phm ape yg sy rase skunk .... Sy tak ksh klo awk tak terima sy .. Sy terimaa keputusan awk ... Itu hak awk takkan sy nk halang ... Sy syg awk .. Awk tau tak sy break gn nysa sb sy nk idp bahagia gn awk . Sy agung2kn nme awk gn mbe sy ... Smpai mbe sy ckp dia suke cre awk .... Cre awk lyn sy ..... Tp sejak awk blik KL awk berubah .... Mmmmm ntahh laa awk .. Awk pk2 laa mne yg terbaek untk dr awk ! Sy terima seadanya .............. 

thanksss my ♥ sb menerima sy buad kali kedua hari tu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

NUR ALYA BTE MOHD FATHI

?
Spe dia ??
DIa GIRLFRIEND aku yg skunk . aku knl dia kt FACEBOOK..
mcm ni cite dia.. aku nk usha dia mse aku kpel gn ex aku dlu nme dia alya juga. 
tp aku da ade kpel so takley la nk usha ..segan malu sume ade..2, 
last2 aku sajek nk bekenalan gn dia .. aku ngok dia comel
so try usha .. kiteorg rpat sejak kteorg maen SKYPE ,,,
hehehe..
mula kiteorg skandal pastu aku terminat kt dia ,, aku mintak kpel..
so kami kpel lhaa ..yg buad kn aku suka kt dia .. dia anytime ade mse untuk aku
malam2 skype.. aku akn tgu dia balek kejee
pastu kiteorg skypee laa . tak pon kol..
bess sgt... paling best adalah .
ade stu mlm tu aku de dgr mcm ade org ngis aw. so takot laaa
pastu aku ckp kt dia. dia sgup kol aku abeskn kedit dia semata2 nk tmn kn aku tido .. 
smpai kol 5 kot tibe2 hp dia mti sb kdt abes..
heheeh so happy babe..
pastuu dlm mse aku kpel gan dia .. ex aku nysa .aku takley nk luapakn dia aw..
jd aku buad keputusan dgn tergesa2 , aku lpskn alya aku kpel blek gn nysa..
aku ingt bile aku kpel balik gan nysa aku ley bahagia balek . tp ntahh laa semuanya berubah ..
pda stu aritu aku break gan nysa ,, sb aku sygkan alya,,
aku merayu gila2 kt alyaa .. alya pon terima . 
AND dia nak aku ganti tmpt ex diaa (kecik)..
so kiteorg kpel balek laa .. smpai skunk ..
tp sunk ... ??????????????? 

sambuangan korg bace nt key ..

Thursday, 26 April 2012

merayu balik !





Aku sayang dia aku taktau nape aku terlalu sayang kn dia..
aku taktau npe dia ubah fikiran... ya allah . kenapa la susah sgt aku nk terima keputusan yang dia bg..
dia ingt aku main2 ke syg kat dia. ?? eh tak laa aku tak pernah main2 ape yg aku ckp..
awak saya rindu kat awak .
sayang sangat kat awak .
saya perlukan awak dalam hidup saya .
awak je yang paham saya .
awak dah banyak ubah saya .
saya terlalu sayang kan awak nysa !
kenapa susah sgt nk paham isi hati saya ??
jahat sangat ke sy pada awak  ??
awak saya merayu sangat kat awak . 
terima saya balek . saya sayang kn awak . rindu kat awak .
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aku sayang dia , aku takley nk lupakan dia,, aku taktau knp .
sb aku rse dia lbh bermakna dalam hidup aku
aku tak tau yg dia mmg btol2 nk test aku aku
aku dah ade 0rg len tapi cinta n sayang aku masih ade kt dia ,,
dia sayang aku , aku pon syang dia ... 
ya allah , aku taktau knp sayang aku kuat pada dia,, 
aku betol2 menyesal ! aku ingt dia dah tak syg n suka aku,
tpp bila dia ckp semalam . aku tau dia still syg aku ,,
knp dia buat aku mcm ni ..
kenapaaa ?????????????????
saya merayu sgt kat awak ,,  
saya akan tunggu awak sayang sampai bila2 ,

"Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Ku hanya bisa merelakan
Jika memang kau pikir
Ini lah yang terbaik

Tak perlu kau beri alasan
Mengapa kau ingin pergi meninggalkan diriku
Karena ku yakin mungkin semuanya itu bisa
Membuatmu bahagia

Sepenuhnya ku menyadari
Bahwa cinta itu tak mesti harus memiliki
Namun ku akan terus selalu menyayangimu
Setulusnya hati

Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Betapa cinta ku rasakan
Kebahagiaan itu
Kini lenyaplah sudah "

bace dan paham kan.. 

sekian , by appy setan for nysa anyss


Thursday, 19 April 2012

Sayang .. Saya merayu kat awak sangat2 sayang ...


mmmmmmmm hari ni aku menanggis lagi.
aku tak tau ape punca kami break up .. 
sedangkan kami tak gaduh teruk pon ..
masa tu aku tak tau sama ada dia penat or tak..
tapi ape yg aku tahu dia mrh aku mungkin sb aku merimaskan dia kot..
mesej kami :
aku : Bz sgt ke smpai taknak angkt kol. bls msj ??
dia : Td caj hp laa..
aku : npe susah sgt nk bgtau ?? saje nk buat org risau an. len kali bg r tau
       tak r susah owg angin tak tentu pasal
( lama tunggu msj dr dia )

aku : tgk tak bls ag ??
dia : ko ni knp ? tak pahm bahasa pe ? da r pas ni jgn contact aku lg !!
aku : okey mcm ni an ..kau aku an . oke la wak lpas ni owg takkan contact awak ag ...
dia : mm. mulai harini kita dah takde pape. brg awak sy bg kt fifie (adek aku) sa mintak maap saya taknak tambahkan dosa awak lg ..

start dr msj tu air mata aku mengalir .. 
ya allah tuhan saje yg tahu betapa sakitnye ,sedihnye , aku syg dia . 
aku ingt lpas aku mkn aku nk mintak maap gn dia sb dgn cre aku td .. 
tp ni yang aku dpt dri dia.. mmm sedih sgt2 .
.aku lepak bilik nenek aku dengan keadaan menangiss ..
 sebenarnye aku taknak lepaskan dia sb aku dh syg sgt2 kt dia..
 sumpah dowh aku syg dia sgt2 ... 
mungkin aku gn dia tak lama ...
takpe la aku relakan dia pergi dri dia terus sakit ..
sebenarnye hubungan aku gn dia ade penghalang dr abg dia..
tpi aku tak pasti sama ada dia ade yg len ke takk..
ntah lhaa .. start ptg tuh adek aku dh happy kn aku blekk..
tpi mata still nmpk bengkak !..
awak if awak ade yg len bgtau laaa sya .. 
saya akan terima ape yg awak nak..
tapi skunk sy betol2 takley terima npe..
saya sayang kn awak ..
bila sy ingat awak sy akn menangis..
sy bwk kete pon sy menanggis sb sy teringat kt awak !
bila pg2 sy akn cri hp nk tgok msj awk ..
tp td msj awk tak msuk2 pon .. mmm 
 klo awk bce ni saya merayu sgt kite kpel blek !
saya syg awak sgt2 ... 
kbye ! menanggis lagi ! aku tak kuat !
(Rindu Spogebob kat Dia)

Thursday, 29 March 2012

Kenangan hidup kt KL !


23 - 25 Mac 2012
Hah nampak tak sebelah tu sape artis Popular hahaha..

Ni yang nk kongsi ni.. 
Aku gerak KL hari jumaat .. 
sampai KL aku dpt knl2 gan mbe aku ,  lepak gan diowang best r , aku ingt penk yg berumur ni kureng sikit tp bila aku join diowng aku rasa best happy kot.. hahahaha . anywy thanks ard n prends sb knl an aku dgn mbe2 ko.. pastu stay uma ard . tak sbr nk jmp awek besok..
 Sepatutnye aku nmp dia hari sabtu . bes mbe aku buat hal, dia pon buat hal . terus aku tak jd jmp dia.. sedih kot .. mm tem tuh aku mmg tension r... ye rr sb aku sorg2 kot an.. last2 ptg sabtu tuh aku g puchong uma makcik mbe aku yg ikot aku g KL ni.. aku benggang gila kot gan dia ... ye r dah r ajk dia trun KL pstu aku plak wt kpala angin aku .. hahah . wt dang je r knn.. besok pg nye bru aku jmp aweks aku kt MID .. aku smpai mid kol bpe seyhh.. kol 12 lbh kot .. tgu awek aku dr kajang mak ai sampai kol 2 .. niat hati nk blek jb kol 2 .. tp tgu awek aku kol 2 hahah .. so tman mbe aku g shopping r sementara tgu awek aku smpai .. dia smpai je dgn segan,malu sume haha . wat muka bodo tgur r diaa . hhaha segan kot babe .. ye r kali kedua kot aku jmp dia,, pandai plak an dia pjuk aku pasal semalam .. hahahaahah ... pastu kteowg g makan.. sb dah lapar sgt .. then jaln2 smpai kol 5 bru blek JB.. kejap jekk aku jmp dia sb mbe aku keje an,,mse nk blek tuh .. pergh mcm susah kot nk lepas an diaa.. jauh kn dia stay KL aku stay JB.. mm sedih sgt2 laaa sb nk jauh gan owg tersyg ,,, heheeh ape pon aku happy sgt jmp dia.. walaupon kejap an. aku dtg KL sb nk lepaskan rindu jeee hahah....n kalo korang semua nk tahu.. aku ngok dia da berubah mcm dlu .. slalu text aku ,, kol2 aku .. klo mcm dulu hareemmm dia nk text aku.. kdg2 jek .. aku harap sgt lepas ni dia akn terus mcm ni .. aku syg dia.. sgt2 ..  thanks sb sgup dtg mid , sgup tak kje smata2 mau jmp b.. loveyou syg .. sy syg awak ... 

Wednesday, 14 March 2012

Menanggis Lagi !

Down Gile !

Kenapa r semua ni kene kt aku ! 
aku bukan nk salah kan sape2 .
tapi skunk mmg aku down gile ! 
kenapa semua org tak phm perasaan aku. .
kenapa perlu jadi mcm ni. .
banyak sgt ke salah aku pada dia ??
aku buat ni bukan nk mintak simpati kt korang semua.
tapi aku dh tak tau nk luahkan kat sape !
kalo aku luahkan kt someone ni nt aku nangis !
susah sgt nk luahkan . bila aku pikir balek ape yang dia msj aku mmg aku melalak lha !
aku ni seorang yang lemah tak mampu nk lawan balek !
aku jugak seorang yang cepat mengalah . . .
................................................................................

Awak ..
saya sayang kn awak .
nape awak buad saya macam ni..
awak dah berubah skunk . nampak sangat perubahan awak..
bz sgt ke awak sampai susah sgt nk balas mesej saya..
kalo mesej pon mesti awak akn bls mm k mm k tu jek ..
spe sya sebenarnye di hati awak .. 
saya tahu awak ade simpan rahsia dr saya tapi tolong bg tau saya awak..
kite boley sattle bek2 kan , boley buat berbincang .. 
ape guna saya sbagai kpel / kawan awak ????
susah sangat ke nk kongsi jiwa awak pada saya. .
kadang2 saya nangis sorang2 pk pasal awak ..
teringat kt awak . . knpe erk awak skunk dah berubah ..
kalau awak dah ade boy len pun tolong lha bgtau saya.
saya boley lepaskan awak ... 
saya taknak awak sakit . .
dari awak pendam . yang sakit nye saya .. 
awak nk ke saya menderita sb awak ?????? 
kalau taknak tolong lha bgtau saya ape masalah awak ..
siyes awak dah berubah sayang .. 
kalau lah awak jadi tempat saya kn mesti awak akn rase ape yg saya rsa skunk.
pedih sgt awak .. saya ni mcm ade tak je dlm diri awak..
sya rasa saya dipinggirkan..
saya sebenarnya tak sangup nk lepaskan awak ..
saya dah sayang awak sangat2 .. 
YA ALLAH nape semua ni perlu terjadi ?
awak tolong bagi perluang terakhir kat saya untuk menjaga awak ..
saya dah tak larat nak hidup seorang diri tanpa awak ..
saya dah terlalu sayang kan awak..terlalu sayang !
awak tolong paham perasaan saya....
saya tak sanggup kehilangan awak ..

...................................................................................

Nysa Anyss Saya Sayang Awak Sangat !

Tuesday, 21 February 2012

Ape pon Boleh ..




Ai semua dah lama kan aku tak uodate blog nih ..
ermmm sajek jek nk gtau aku nk tuka hp..
hahahahhaaa
ble dh bincang gan wife okey setuju kami beli
BLACKBERRY hahahahha....
okey tak bhaahha . 
mak aku pon suh aku amek BB .. 
abg aku dh ade ipad so aku jealous . 
then aku nk beli lha nt bila dh keja .
emmmmmmm..
pastuh nk beli kereta lah pulak ,, ( myvi )
hahahaahaaahaha.. 
pastu nk stay KL ! buley tak ,,, duduk gan binik ..
pon boley tapi takot r ! tak dpt pelepasan dari mak aku.. ( nt rindu )

tapi sebenarnye aku rindu lhaa nk amek gamba gan binik..
dia kan artis so susah nk tangkap gambar gan dia hahah..
Bunchet saya tu nme dia Nysa Anyss ,, 
biar lah ape org nk ckp yang penting dia sayang aku..
kalo dia tak syg aku ! hah nih makan dia dush..dush..dush.. :)
aku sayang dia lhaa .. skunk dia dah okey blek ..
dah okey dah . dulu dia lupa ingatan skunk dia punye ingatan dah okey da,,
dah kenal spe aku.. bhahaahha  ( sory yunk ) 
Aku plak dah makin sayang kat dia . hehehhe...
OIT NYSA ANYSS SAYA SAYANG AWAK TAU TAK !

*p/s jadi gila jap . bye semua .... thanks yee jgn lupa follow t i will you back assalamualaikum

Thursday, 2 February 2012

Sangat merindui kamu sayang !

Dah 2 hari aku tunggu dia

Malam ni aku nk kongsi cite dgn korg ..
Sejak dia masuk belaja dia da tak selalu mesej aku..
hari2 aku akan tunggu dia. mesej aku..

Rutin harian dia pg sampai petang dia g kelas.
habis kelas tuh dia siap2 terus g keje..
malam dia balek dia terus tido .
jadi kami dh tak selalu mesej.. 
aku taknak lah pk dia bukan2.
kalo aku pk bukan2 nt aku akn tuduh dia mcm2
jd lebih baik aku diam sajek dr aku tuduh kalo tak nt boley jd gadoh ..
mmm ..

Semalam hari rabu dia takde kelas n tak keje .
mse hri selasa dia janji nk msj aku.
tp smlm aku tunggu dia.. 
last2 dia col aku mse aku kt kelas .. 
tu pon kejap je..

Aku balek kelas aku kol num dia.
dpt ckp kejap jek sb dia ade hal.
sampai malam aku tunggu dia .
dia ckp nt dia buad please col me back .
tp aku tunggu takde pon. 
aku tepon takde yg angkat,,
siyes aku rindu sgt kt dia..
risau ,selalu pk psl dia.

Harini satu hari aku tak dpt mesej n col dari dia.
aku tau dia dh topup tp dia still tak mesej aku.
kenapa erk .. ??
sumpah doe aku nges td...
sumpah doe aku rindu kat dia..
sumpah doe aku rindu sgt2 kat dia..
emmmmm ..

Aku tak tau yg dia tau tak aku ni betol2 syg kan dia.
Aku tak tau yg dia ni tau tak aku risau pasal dia..
Aku tak tau yg dia tau tak aku ni betol2 perlukan dia..
Aku tak tau yg dia tau tak aku ni sunyi hidup tanpa dia..
Aku tak tau yg dia tau tak pentingnye dia dlm diri hidup aku..

sekarang aku nk bgtau..

Dia perlu tau yg aku sayang dia.
Dia perlu tau yg aku rindu sgt2 kt dia.
Dia perlu tau yg aku betol2 perlukan dia skunk
Dia perlu tahu yg aku tak ley hidup tanpa dia
N last sekali dia perlu tau yg pentingnya dia pdalam hidup aku..
kalo takde dia spe lg .?

Kalo lha dia bce blog ni.. 
Aku mintak sgt dia jd mcm dulu..
skunk dia dh betol2 berubah ..
aku phm sgt2 kt dia..
tpi takkan takde sikit msa untuk aku ..
ATAU mungkin kalo dia dh ade insan yg betol2 boley jaga dia.
tlg lhaa jujur gn aku , aku sanggup lepaskan dia demi org yg dia syg.
n aku tak nak pakse diri dia untuk hidup terseksa dgn aku..
aku nk dia bahagia n taknak dia terluka.. 
mmmmmmmmm...

TAKDE MOOD.

Sory smpai sini je aku ley kongsi gan korang.
nanti hari len aku cite lg ..
dlm cite ni aku tak slh kn dia pon..
cume aku nk luahkan ape yg harus aku luahkan..
dan aku cuma nk dia tahu yg aku sedang menunggu text n col dr dia.
 Sumpah aku menanggis sb org yg aku syg sgt2 skunk..

Tuesday, 17 January 2012

Cecita Cecita ... !

hyep selamat pagi.
Da lme ta update blog .. 
heeeii . dwet elaun bila nk masuk n hahhahah .. (boley ea cmtu)
saya rindu kt my wife lhaaa hahah .. cmne tuu 
skunk dia da start bz gan belajar .
pagi g kelas petang kerja .! 
dah tak selalu mesej . col ..rindu rindu rindu !
hah cmne ni .. nk jmp dia lhaa
nk trun KL jmp dia sb RINDU
skunk pon aku tak bpe nk bz rr 
sb da start kls tp aku takde kls hahah
terbaek lha bru msuk kolej da takde kls 
hahahah . SUKEEE!

Nk cite ni aku skunk dok uma sewa jauh dr kolej 
kt duku masai . tau tak ? tak kan . tak tau diam k .
dok 8 org tp aku gam 6 org sajek ..
yg lg 2 org tu kurang rrr.. 
sb tak bpe nk matang . hahahhaaha 
bongok kan .
buad mse ni mkn luar je 
beras takde kt uma hahah ..tp lauk ade.
PELIK...PELIK 
hahahhaha ..
tp mbe kls mcm tak suka aku jep 
hhahhahaa .. 
ape pon aku tak ksh yg pntng aku boley blaja
okey.. rindu budak blog ...

MAKKK...
rindu kt mak lhaaaa hahaha ..
yelaa aku ni rapat gn mak aku.. 
tak sah tak jmp sehari..
masak kan dia . perghh .
tp nk uat cmne kkn study nye psl
terpaksaa lhaaa .. 
tgu balek untuk raya cina nt oke2.  hehehh

*K la nk g kolej ..byebye . thanks sb slalu bace blog ....
yg tak follow jgn lupaa follow t i will u back .
muahmuah ***

Monday, 2 January 2012

TAHUN 2012..

Happy New Year kpada peminat2 setia blog the senteng crew ni oke..
sy nk ucapkan bnyak2 terima kasih kepada budak2 fessbukk budak2 blog yang selalu tegur . tp tak dilayan saya mintak maaf sy sgt bz . :) kdg on9 hanya skadar on9 sajek tak buad ape2 pon.. firstly sy nk gtau ap AZAM 2012.. huhuh banyak kott.. 

1. Nk jd penk sejati ! 
2. Nysa Anyss girl terakhir sy even kmi break pon aku takkan kpel gan girl lg tp still jd penk !
3. Last sem4 di KKPG nk belaja bersungguh2 nk bg parents tersenyum lebaarr !

Tu sajekk ! kalau boleh nk kpel gan nysa anyss agk lama sikit sb dia penutup pintu hati aku ..hehehe.. okey ! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Message2 yang perlu disampaikan untuk hari ini .!

Nysa Anyss saya syg awak tp sy tgok awk skunk dh brubah lhaa syg npe ea. ? ta syg b da kee . huhuh mungkin skunk awk bz keje n giatmara awak so sy phm lhaa . 11.1 ni b masuk sem 4 syg ! myb lg bz dr awak syg hahaha.. pg g kolej mlm g jalan hakhakahkahakah.. tade cmtu derrr.. tp kelas ta ponteng punyaa lhaa syg heheh..syg sy taknak awk curang oke . sy syg awk sgt2 .awk je yg sy ade skunk da tade spe da pas ni selaen awk ! n awak yang terakhir buad sy.. sy da jnji gan awak kn .. sy akn jd penk tp takkan kpel gan pempuan ag . loveyou syg , thanks bg kesedaran pada sy .! syg awak .

Skunk aku mahu cri hp.. mm nk hp baru lhaa.. mak aku suh pkai hp adek aku tp korang tau taa aku mcm bersalah plak pkai hp adek aku .. sementara aku bli yg bru mak aku suh pkai dulu tp abg aku suh aku pkai hp sony aku yg gila tu.. dia nk kai hp adek aku.. :'( hope sgt akn dpt bli hp bru gan cepat . merayu!

Sem 4. Aku kehilangan sorang ag membe yg paling rapat kt kolej. Dulu aku ade 2 bff paling bek dlm kolej .. selalu bersama n lepas kjadian yang tak disangka akn belaku kami berpisah . n tinggal lha aku gan mbe aku sorang ni masa sem 2. tp bila nek sem 4 mbe aku berpindah kolej len , n skunk tinggal aku sorang sajek ! Sedih tu ada rr tp nk buad cmne kn itu keputusannya .. n skunk aku brsama mbe yg bru ,aku rpt dlm sem 2 lepas. aku bru group gan diaowang lha. oke best lyn kepala diowng yg kaki karok hahahaha.. aku suka tu .. pebret aku .. diaowng sporting , diaowng pon mbe gak gn mbe aku yg pndh tu..mmm ape pon aku akn happy jugak oke. To budak2 kolej yg bce blog aku ni aku doa kan buad yg terbek untuk sem last !  Kasi lecture senyum lebarrr !

Bz gan belajar moto . errrr hari2 kene marah gan ayah aku sb tak g belajar moto . kdg2 tension gak bila kene paksa ni. kete aku dh lepas tinggal moto je. Bila lhaa aku ley belajar idop bdikari ni dr family aku aku skola smpai skunk idop dikongkong. aku ni bukan budak2 lhaa da msok 20 tahon. susah sgt ke nk lepaskan aku keluar . mmm aku harap sgt da msuk tahun ni ayah aku lbh percaya kn aku ...

Bila dh msuk tahun baru aku selalu teringat kt arwah atok aku .. dulu masa dia hidop aku selalu menyakat dia kalao dia ada skunk kn best. tak lha bosan nenek aku. tp bila dia dh takde aku akn rasa busan, sedih .. ape pon aku akn jaga nenek2 aku .. hehehehee :) smile always !

Oke Senarai untuk tahun 2012 yg aku harus tunaikan !
(Benda benda wajib untuk 2012)

1. Hp
2. Tambah RAM lappy.
3. Turun KL jmp awek.
4. Jpj Moto.
5. Ubah sikap (Pemalas)

oke Alls thanks menjadi peminat setia aku selama ini..
anytime aku akn update lagi blog oke untuk korang bace yg lebih menarik lg..
Btw selamat tahun baru ..
ikhlas dari _appy_


My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih