BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 30 November 2012

im happy with her 'SITI NURHIDAYAH'

Selamat malam guys ,, ehh da pagi lahh hahah .. okey la aku pon taktau nk cite ape , arini genap 1.12.2012 sebulan aku nan dia . bnyak dugaan yg kami tempohi tapi kami cuba menerima dengan tenang and sabar .. sb aku da syg sangat2 .. walaupon dia jauh kat kuantan , tapi bg aku dia ade sebelah aku smpai bila2 . cukup la aku da kecewa gan yg sebelom ni .. aku harap aku akan lebih matang bila dengan dia .. walaupon umo dia 17 tahun ,, tp bg aku dia terlalu matang untuk aku ,, aku dah terlebih syg dia ... aku harap aku lama dgn dia .. korg doakan lah ye .. harap sgt :) .. aku taknak kehilangan dia .. walau apa pon yg terjadi aku akn terus bersama dia ... aku tak kesah dia cantek ke tak , comel ke tak, janji dia baik .. mgkin bg dia diri dia tu tak sempurna untuk aku , tp bg aku dia sempurna untuk aku .. percaya la syg kaulah segalanya buad sy... baik buruk mane awk tetap sy syg .. tak kira la org nak ckp ape.. takkesah ....sy harap awak paham :) ookey , guys mintak kerjasama anda doakan kami :) thankss sb sudi bukak blog syyg tak seberapa rupa ni :) thanks .

p/s : 'D' if u bce blog ni ..i nk ckp yg i syg u sgt2 ,, tak tipu tak bohong tapi ikhlas dari hati sy okey syyggg ku ..

Thursday, 1 November 2012

1 november 2012



Morning guys :) haha pagi jumaat ni aku nk cite psl semalam petang .. aku telah melamar org hakhak .. dia siti nurhidayah ! . haaa dia org yg pertama tegur aku mse aku break nan syeila . n dia jugak telah mencurik hati aku mse aku syg kn nify (superwoman) ... aku nan dia da lme bbm ... tp tak pnh bertegur , n bila dia tegur aku . aku da mula syg kan dia. hahah knn .. betol kata hati .... dia caring .. baik sgt .. comell haha ...  dia stay kuantan tp uma nenk dia kt jb so sng lah aku nk jmp nt .. aku harap dia ley percaya aku n jujur gan aku .. aku bun akn buad bende yg sama kalo dia betl2 sygkan aku :) .. smlm ptg mse aku kt tmpt keje kami declare .. haaaso skunk aku da berpunya laah kann ... citenye skunk aku daa ade kpelll :) weeeee .. haha k lahhh nk smbung tidoo byeee

*p/s : syg iloveyou .. klo awk bce blog ni ,, saya nak bgtau saya syg awkk by .. muahmua*kat pipi*

Superwoman.. Jumaat 30.9.2012 (3.39 p.m)




halluu semuaa .. ptg ni aku nk kongsikan dgn sumeorg sape superwoman . hahaha
oke dia mbe bbm aku .. kalo korg nk tau aku da lama usha dia dr bbm tp dia je tak tau sb tyme tu aku ade kpel.
so just lyn gitu2 je nan dia... n buad aku rpat nan dia mse pg tuh aku tegur punya dp (display picture) kt bbm ..
then kenal2 terkezut jugak dia pgel aku sayang .. sb aku ngok cre dia cm hot la takut dia tak layan je org bese cm aku ni kann ..
n aku terus pgel dia 'SUPERWOMAN' hahahaha ...terbaek kann .. nk tau mne aku dpt nme superwoman tu . dlm bnyk2 bbm aku dia pnh ltk nme 
'SUPERWOMAN' so aku plak 'SUPERMAN' hahahah.. mcm da jatuh cinta laa pulak kt dia aww .. pastu kenal nan dia . name dia 
'NUR IRA FATYHAH YUNUS' atau bunn 'NIFY' ... umo 20. sebaya aku ..yg aku terperanjat tuu dia ckp dia dok jb kluang .. hahhaha aku mkin minat plak dia ann..
tp dia 'LESSY' ..aku bun taktau dia layan penk or takk .. aku cume try je.. kud2 dpt .. dia ade ciri2 yg aku nak .. so aku happy la dpt kwn nan dia ...
da kenal 3 4 ari tu .. ari sbtu semalam malam . aku jujur gan dia . aku letak dp aku gmb dia . pstu nick name aku 'ISUKASUPERWOMAN' .. hahaha..
aku rase dia da tahu lame kut psl ni ..aku jujur nan dia aku suka dia .. dia pon tnye knp dia sume ,, aku cume ley ckp dia seorang yg jujur .... dr mne aku tahu .. ??
dia pernah ckp dia ade minat kat someone ni but someone tuh mcm tak suka myb sb jauh dr dia ... then aku suh dia crik yg lain .. tapi dia ckp "kalo dia crik lain tp
hati dia still kat someone tuh lbh baik tak yah couple kan" sb dia taknak lukakan org yg dia syg n org yg sygkan dia.. termasuk aku ! .. aku tahu niat dia baik ...
n dia ckp klo kpel , break , gado n whatever .. so better be a friends forever .. n dia nk aku slalu ade gan dia .. aku akn selalu gan dia walaupon sebagai kawan ..
so skunk aku nan dia kwn ..kalo ada jodoh takkan kemana .. kalo takde bun takpe .. jgn mengharap sgt . lgbun aku nan dia bru je kenal ... aku nk knl lg . hee .ramai yg ckp
slow2 ramai budak bbm aku ckp kene sabar jgn paksa dia untuk trima aku .. mne tahu stu ari nt dia ley terima kite tak tau kan ati org .. aku bun tak kesah sgt ..
yg penting dia slalu buad aku tersenyum ... kalo dia bce blog ni . thankss sb baca blog i .. i just nk u tahu . yg i suka sgt2 kat u .. u jgn risau key relay kite takkan lost 
sb ni :) i akn slalu ade nan u .. n u adalah SUPERWOMAN saya yg pertamaa ,, n i nak i je yg pgel u SUPERWOMAN org laen takley tau dear .. iloveyou hee  *malu* kbye 
ade mase lg aku akn update . sory la skunk da jarang update sb uma takde berokband :):) .

p/s : kalo anda knl dia ..jgn risau dia sbgai kwn je bukan couple :) doa2kan laa haha mne tahu ada jodoh.. 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih