BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Wednesday, 30 November 2011

1. 12. 2011

***** 2 Month With My Dear *****
Hari ni genap 2 bulan aku gan dia.. 
Aku lupa dowh ingat hari ni 31. 11. 2011 rupanya 1.12.2011.. 
hahah dia kol aku pg2 pastu dia ckp 
(sayang dah 2 bulan da. . yeah .. aku tgah mamai aku pon ckp r hahah yeke bkn 31 ke ) happy sgt bila dia ingat an aku. hee
thanks syg ingt kn biee !
 --> LOVEYOU --> NEEDYOU --> MISSYOU <--
 sayang awak ketat2 ..

Tuesday, 29 November 2011

Percaya takkk!

Assalamualaikum semua! 
Da lme ta update blog .. 
Aku msih tak percaya yang aku COUPLE dgn Nysa Anyss.
 hahahhhah kteorang da nk 2bulan kenal..
 tp aku masih tak percaya yg aku kpel gan dia skunk. 
n hubungan kami semakin bahagia. hahahha happy sgt kot .
. tp kdg2 aku still ta cye ..sb aku knl dia kjp ke dlm fb trus kpel..
mcm dalam mimpi pon ade.. 
nysa ni sbenarnye mbe adek aku .. hah .. stu kelas ag. mse adek aku blek joho nt dia akn ckp
 ( wei nysa kimsalam ) hahahha tak ley blah kott. 
tp aku lyn gitu2 je. skunk aku boleh kpel gan dia .
mmg takde niat pon nk kpel gan mbe adek aku tp ni kenyataannye .lgpon aku gan dia happy je . 
hahahha suka sgt dowh hhahhhaha .. mungkin ni takdir aku nk jmp kan dia untuk hidup aku berubah . hahahaha siyes dowh aku msih tak percaya yang dia kpel gan aku skunk .
. btw thanks sb terima sy dlm hidup awk nysaa. <3 Loveyou!

Friday, 25 November 2011

Terbaek lha sayang ..

Pagi ni aku nk cita pasal aku nan dia .. haahha..
 ko tau dia mintak berak gan aku hari jumaat 7lbh tem magrib .. hahah . mse tu aku kt tempat kerja .. 
dia mintak break gan aku .. dari petang tu dia da len aw dia ckp aku curang kt dia..ade org bgtau kt dia.. aku pon tak tau spe . aku takot bila dia mintak break gan aku .. da r tem tu aku tga demam pastu dengan bos aku bising kt aku . dengan dia plak mintal break .. mula2 aku boleh r ckp aku ley teme. tp bila akk aku dtg amek aku dlm kete tu aku pkai glasses lhaa sb nges hahaha .. tak boley blah dowh .. sampai akk aku ckp gan aku pon aku buad bodo. diam je . da smpai uma aku tpon dia. dia ta nak angkt doooo.. hahah lastly dia angkat juga call aku . haha.. first dia ckp npe nges , aku pon jwb lha saya sayang awak. pastu dia ckp saya ta nges npe awak nges . aku pon jwb sb awak takde perasaan . hahah terus dia gelak .. jaaat an .. dia suh aku tnye dia npe dia ta nges . aku mne lha tau kn .then dia suh aku stop cry aku pon stop lhaaaa.. pastu dia ckp dia saje2 nk tgok aku cmne . hahaahaha dia gelak kn aku wei hahahhaa aku pon turut gelak lhaa .. kalo korang nak tau aku da kne sampai 4 kali ko tau. dia buad aku nges . hahahah .. btw nysa anyss terima kasih ye sb anda buad saya nges . susah tau nk tgk appy nges ni. hahahaha .. sayang takmo buad ag k. hahah

Monday, 14 November 2011

Rindu katanya .

Huhh aku ngaku aku rindu kt dia,, yes jujur kdg bile lepak kt bilik aku akn tgok gmba dia kt lappy.. sb aku rindu . lgpon dia tgah SPM skunk so aku kene lha phm dia,,. tak buley nk ganggu dia sgt , dia perlukan tumpuan pada pelajaran dia.. tp dlm mse yg sma juga aku akn pk yg dia akn tinggal kan aku.. aku tk tau lha betol ke tak sb ni dlm fikiran aku je . mmmm., andai nye aku ni lelaki aku akn buad dia jd bini aku tau ta . tp aku ni pempuan .kdg2 pk jugak dosa sb kapel gan pempuan ni tp aku lebih selesa .. ati aku da tertutup utk lelaki disebabkan kisah silam aku ,aku terus benci pada lelaki.. mm tak tahu lha ape aku nk ckp lg.. Capital N saya rindu awak .. nk sgt dekat gan awk. tp awk jauh . sy tak tau awk pecaya saya or tak .Awak tau tak sy selalu pk pasal awk .Setiap masa,, ade ke awk mcm tu selalu pk sal sy?? mmm tah lhaa saya apy kalo awk mcm tu.Saya ta buley nk berpisah gan awak & tak kan berpisah sb saya da terlalu sayang awak NYSA ANYSS...  yg sy tau sy akn selalu berada dlm ati awk.. ! saya akn tunggu awk ...Rindu + Rindu + Rindu....Argghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh SUNYI TANPA AWAK (menjerit).. !

Friday, 11 November 2011

KEPENATAN, KESABARAN, KEMURUNGAN !


Pagi ni  aku nk cite kisah semalam...
Jumaat (11 November 2011)
Pagi2 pukul 5 dah dpt mesej dari bos (esok masuk pagi siapkan buku yassin datang awal pkul 7) 
Hari ni Aku kene keja pagi siapkan yasin sebanyak 1150 banyak ta banyak . aku buad dari kol 8.00 pg - kol 3.00 ptg ,,yang buad dua org je.. aku nan zati ..lepas tu relax jap zati balik pkul 3.00 jd tingal aku sorang.. pastu bos aku hantar lagi paper beg yang kahwin punya tu. ade 2000 pcs aku nk gam n lipat.. aku sorang je dowh yang buad..penat penat n penat .lapa pon ade sb aku tak makan satu hari. tension pon ade. aku buad dari pkol 4.30 ptg sampai pkol 8.30mlm . aku sorang je buad ko tawuk.. emm penat ta penat an..bengkak tangan aku dowh pastu betry hp mati .wahh lg mcm cial. hah last2 aku on9 aku mesej akk aku kt fb suh dia bwk hp satu lagi... pastu dia smpai2 je dia marah aku sb dia kt bwh masa tuu. emm aku nk gtau kt dia tunggu jap tp dia da blahh .. mcm pantat jugak . hahah.. then bos aku smpai dia tnye spe . aku ckp lha akk aku. pastu ko tau bos aku ckp ape.?? da lah awak g balek ,esok dtg sambung balek.. aku pon ape lagi cabut ahh hahah .. bila trun aku tgok akk aku dh blahh an . hahah lgi sedih ..tape lah aku still happy .pastu aku kol ayah aku suh ambik ayh aku ckp dia kt hospital kwn dia msuk hospital.. perghhh dlm kepala otak aku pk balik jalan kaki je bhaii ..ayah n akk aku dah confirm tak boleh amek.. then aku kol mbe aku suh ambik , ko tauk dia ckp ape .dia ckp dia dah blek hostel perghhh lg sedihhh .. kene balik jalan kaki lah nampak nye.. nk happy aku tpon awek aku r yelah nk happy kn balik MOOD  aku ni . mula2 happy je pastu terus muram sb ade persefahaman antara kami td, trus dia ckp da lah nak makan terus dia tutup .. sedih nye dia ta ckp bye pon .. :(( ,, jadi aku balek dengan muka yang muncung n busan .balik jalan kaki sb tade yang teman. malam2 kot.. lalu kt belakang sekolah agama da lah sunyi .aku pon tunduk je mukaa. takot punya pasal an . hahaha. pastu sampai uma ,da alhamdulillah lah kn. heee pastu kol awek aku tak nak angkat .nmpak sangat dia marah gila kt aku.. aku da mintak maaf da kt dia tp dia . tak tau lha . last2 kol dia angkat dia ckp dia takde kedit pastu dia ckp jgn kol lgi.. sedih lhaa nk n ges :(( aku nk je kuar uma tenangkan fikiran . da lha tengah gastrik balik uma tengok lauk suma dah abes an. sedih nye .. lapar takde spe yang amek tahu .. menahan jelah . sampai besok pagi baru makan,, Sedih nye ..emm awak maaf kan saya k.. saya tak ptot buad awk mcm to mlm td.. sy tgah penat masa tuh.. sory syg ,, hope you dpt maaf kan saya k.. saya tak nak awak risau. awak kan nk spm.. :(( ,,* SUNYI TANPA AWAK* TAK DENGAR SUARA AWAK SATU HARI*RUNDI GELAK AWAK*RINDU NK DENGAR AWAK PANGEL SAYA GEMOK* and kalau awak nak tahu saya baru nak kongsi kan cerita gan awak tp awak moddy je saya betol2 mintak maaf saya sayang awak tak nak kehilangan awak :(( ...mmm to guys kalau ade mase t aku update ag k.aku nk tido lha pnt sgt ..skt perot gastrik ,,k lhaaa bubye..Thanks sb sudi baca blog yang tak seberapa ni .Bubye semua ! Assalamualaikum....

Tuesday, 8 November 2011

SPM buat aku risau ! takot ! Kenapa ? Jom Bace


Samat petang ..

hari ini hari selasa pkul 5 ptg . hahah . aku nk gtau kt budak2 spm .jaga lah diri anda spm tak lama dah study jangan tak study . bukan senang tau.. yg korang tahu datang amek exam blek, tu je ,, last abes spm mesti da merdeka right,, tp jgn pk korang dah merdeka laa. ko merdeka lps dpt result. hah ! mesti cair punya lha. hahahaha.. to budak yg amek exam lhhaa god luck k.. my sister ameen god luck sembahyang jgn lupa ingat pesan aku hp tolak tepi aku akn doakan yang terbaek untuk ko.. study study n study . my gf nysa . god luck k jgn pk bukan2 ag.. psl b pon k .. mm yang penting study . sembahyang jangan tinggal k .. b sentiasa ada gan awak n b sentiasa doakan kejayaan awak .sentiasa sokong awak.. jangan ckp tak bileh , awak boleh buat.. ingat fmily ingat saya .. heheh. to my kzen paan, ipin, zikri, zizi, apis.. buad yang terbaek babe .. untuk family.. kasi gegar kampung k.. hahah aku tau korang bleh buad.. n to all budak yang akan menduduki SPM tahun ni.. God Luck buat yang terbaek .,jangan putus asa okey .. GOD LUCK ! DARI APPY

Sunday, 6 November 2011

Kenyataannye..Keputusannye..Aku terima dengan hati terbuka..

Pagi ni aku nak post kn satu cerita yang aku buad mlm tadi.
aku tak tahu sama ada keputusan yang dia buad tu betul o salah.. tapi ..
malam 6,11,2011 pkul 9.37pm aku nak luahkan something kt blog aku,, aku tak tahu nak luahkan kt spe..
huh. ! sedih tu ade tp aku akan still buad bende ni macam takde pape yang berlaku antara aku n dia, sb tak nak bg dia sdh/nges .. aku nak dia happy and taknak bg dia nangis.., aku akan  terima seadanya keputusan yang dia buad tapi mungkin luaran aku happy, dalaman aku korang tak tahu..mmmsedih kot. and aku da buley lupa kan ex and aku baru nak happy2 dgn dia.. tpi mungkin sdh tu akan datang semula kan emmm..
aku bukan nk korang simpati kt aku tp aku da tak tau nak mengadu kt spe ag dowh.. mmm... so kt sini jelah tmpat aku mengadu..kat spe lg yang aku nak ngadu,bermanja2 kalau bukan kt blog ..kt mane lagi .dulu ade lah sekarang aku pon tak tau nk ckp ape ag.hanya mampu  sedih sedih sedih ! nangis pon ade sb org yang aku sayang  bila dia txt aku and tnye aku "awak nagis kan ?" aku replay "eh takde lah ,awak yang nges ckp org" tapi sebetulnya aku nagis kot bila dia ckp cmtu seolah2 dia tahu apa yang aku rasa, tapi aku saja tak nak gtau dia yang aku tgah nges sb aku syg dia and tak boleh nak ckp ape biar la aku bertahan.mm ! aku sayang dia korang tahu, aku happy gila bila dia muncul dlm hidup aku,dia buad aku boleh lupakan someone tapi mungkin ni balasan aku , dulu dia bek2 kpel gan laki,aku ni yang sibuk usha2 dia padahal aku dah tahu yang dia dah ade kpel, aku punca dia break n aku punca laki tu benci gila kt dia.. semua sb aku.Aku tahu dia sebenarnyatakkan mintak break sb cra dia mmg dia syg aku .cra dia juga mcm susah kot nk lepaskan aku tapi sb org yg dia syg sgt2 dia terpaksa break dgn akuaku paham perasaan dia ,aku pnh lalui ape yg dia rasa susah kot nak lepaskan org yg tersayang nak2 org tu dekat selalu jumpa ,aku ni jauh susah nak jmpa dia, tapi wei aku rasa happy sgt2 gan dia.dia jenis yang paham aku, tak pernah bg aku marah n still happy lah wei ,aku akan rasa lemah tanpa dia lepas ni ,hidup aku dah sunyi ..kalo korang an , ape korang nak buad kalo kpel korang mintak break ..! ya allah ...susah kot nak lepaskan dia , aku kena sabar , kuat tok trima semua ni ..kuat kuat n kuat.pape pon hope dia akn happy gn org dia syg .aku akn sentiasa doa kn kebahagiaan dia . to someone .. >> if awk bce blog ni sy tujukan tok awk ..SAYA SAYANG AWAK SANGAT2.. susak nak LEPASKAN AWAK mcm tu je..AWAK yang TERBAIK yang pernah saya kenal selama ini..hidup saya akan SUNYI TANPA AWAK. Lemah tanpa sokongan AWAK. mmm AWAK jgn lupa solat k spm nk dekat so fokus pada exam right lupakan saya . saya bukan yang terbaek untuk awak dia lebih layak bersama awak..last sy gtau yang SAYA SAYANG SANGAT KAT AWAK . JUJUR SAYA TAK BOLEH LUPAKAN AWAK , Takde spe yang blh ganti tempat awak k.. saya akan doalan kebahagiaan awak .. sayang.. thanks sb jaga saya selama ni and bg semangat pada saya.. last saya nak bagitahu yang SAYA TAK BOLEH HIDUP TANPA AWAK ..mungkin kalau awak ade keputusan yang tepat boleh bg peluang terakhir utk saya,saya tunggu awak ! !..<<... wei korang aku sayang dia gila2 lebih dari mbe aku sendiri ..tahun ni je aku dah kehilangan org yang aku sayang . aku break gan ex aku , mbe rapat aku pindah kolej , and yang ni dia mintak break (masih dalam proses) so sampai sini jelah cerita yang aku nk kongsikan bersama korang.. 

*CINTA AWAK**SAYANGAWAK**RINDU AWAK*
Sambung cerita semalam !
 Tapi pagi td dia mesej dia nk teruskan hubungan ni.. aku happy sgt . mungkin smalam dia tak tau nak buad ape dia mintak break gan aku sb smlm dia tension sgt , cra dia pon aku da tahu jadi aku terima je , n now kami bersama balik. hope pas ni tade yang belaku lagi. saya TAKKAN SIA2 KAN AWAK. kk thanks sb sudi terima saya balik .. SAYANG AWAK TAHU TAK . ikhlas dari APPY 
*p/s bace sambil dengar lagu perpisahan ini .!

Tuesday, 1 November 2011

1 month with him . !

Hari ni Genap Sebulan dengan dia.. emm gembira kot..
bertahan juga akhir nye .. tapi nk tgu setahun bila erk ..
emm tu pon aku tak tahu kami ni bertahan or tak. aku akan pertahankan hubungan ni .
 pape pon aku akan terima dengan ape yang berlaku . heee kalau lah awak bce blog saya ni.. 
saya nak bgtahu awak yang saya sayang sangat kat awak tauk .. saya happy sangat bila awak selalu ade gan saya . saya tak pernah curang gan awak . and tak akan . ! and janji awak last gurl saya .
muktamat ! even break pon saya takkan cari lagi gurl n kpel gan gurl , saya tahu itu yang awak nak.
tapi buad masa ni saya masih tak blh terima LELAKI . saya harap awak paham.. percaya kan saya ..
thanks awk sb bagi saya happy selama ni .. sayang awak ketat2 .!

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih