BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Monday, 13 May 2013

memory 12.5.13 (AHAD)


ASSALAMUALAIKUM .SELAMAT PETANG ,

Petang ni saya nak kongsi cerita pasal someone, yeahhdia kawan saya dan bekas kekasih hati jiwa dan raga saya .dia turun johor sb cousin dia kawen . and dia jemput saya .finally jumpa jugok .mula2 segan yela first meet kan .. segan lah hoii .and last malu2 tu tolak tepi jadi happy2 laa.tyme tu saya ditemani oleh KIDMELL (my gegay). jadi datang mcm bese la makan2 sume ,. hahah and last kami photoshoot tanpa bayaran hahah ..sebenarnya aku tak puas nk lepak nan dia :( .
ajak dia merayap dia tak mauu .. yang ditinggalkan hanya sehelai baju yang tak basuh 2hari . HAHAHAHAHAHA..

walaupun saya burok tapi dia still layan sy dengan baikyeahh thankss bonchet :p ,, tk gemok bunn ..tapi comel . untung sape dpt dia .. hope lepasni dapat jmp untuk kali kedua ,, insya allah ..

*Untuk guys jangan pandang kami sebagai COUPLE okey ,, kami just  BFF saje ,,tak lebih dari itu ,, anyways thankss coz sudi jiarah my blogger,,JANGAN SALAH FAHAM TAUU ..

  



Monday, 29 April 2013

gonna miss you GENG oci,,,

Hye babe petang2 ni aku cume nk kongsikan . 2 may 2013 aku akn bekerja ke tempat baru .. dan aku akan dengan semua geng kje lame . oci , lepasni aku akn rindu dgn mereka . lepak bersama, manja bersama, happy bersama, makan bersama , cuti bersama, aku taktahan kerja situ that why aku berhenti .. so aku harap pada diaowg jgn berhenti nk jumpa aku . ade mase jmp aku keyhh .. k.may, mas, umi, ain, imm, k.azie ,viki, k.lyla, k,linda, shantini, k.ida, a.azli and semua yg kenal aku .. say sorry pada bosss .. say sorry pade ayah(e,raziff) .. saya happy mengenali anda semua .. tak pernah muram dengan ape yang dilakukan ,, okey .. thankss for teach me in the job,, gudbye ,, pape bunn bole contact dia fb (appysetan) , wechat (a160492a).. okeyy.. bubyeeee

Tuesday, 16 April 2013

16 APRIL ..............

ASSALAMUALAIKUM .. 
hEy jumpa lagi ... 
heyy hey kejap je dah 16.april...
macam tak caye pulak kite..
eh awakk arini besday kite laa .. 
heheh genap dah 21tahunn . dah besaww dahh.. 
heheheh . 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Firstly nk bgtauu ,, 
ALHAMDULILLAH dari umur 1hari hingga 21tahun 
aku berada didunia ni dalam keadaan sempurna .. 
aku bersyukur kerana aku masih bernafas . 
kerana masih ramai yang nak berkawan org cm aku ni .. 
hehe thankss a lot ..

................................................................................

DEAR !!
orang yang aku sayang kol aku pukol 11.30malam semalam
 semata2 nak wish my besday
thankss syg , iLOVEu .. heheh 
dia takut diia tidurr tu yang dia wishhh ,hamboi awakkan ..
aku hingat dia dh lupa .tapi dia still ingat hehe .. thanks again sayang :*..

........................................................................

TWINN .

mell . happy besday sayang
 ,kita kembarkann heheh 
dia org kedua wish aku .. hehe thankss sb wishh :*

 ..............................................................................

 MORNING 
Bangun pagi tengok sebelah ade 4bungkus kotak hadiah ,
wahh happynye .bole tak hari2 mcm ni ?? hahaha
thankss to my family .. tahun lepas tak celebrate nan family 
sb study . tahun ni celebrate jugakk .. mereka bagi hadiah . thanks
ABANG,AKAK,IMA,DAUS,MILA 

..........................................................................

NECKLACE 21..

ARGHHH semperna my besday
mak hadiahkan rantai yang berkalung kunci 21.
bermaksud 'KUNCI KEBEBASAN'
heheh thankss PUAN NORMAH .
iLOVEuSOMUCh ,,
...................................................................................

FRIENDSS..
THanks for all friends yang WISH besday saya.
yang berebut2 nak menghantar wish for me .
baik d BBM,FACEBOOK,WHATSAPP,WECHAT.
thankss .. ILOVEUFRIENDS
saya hargai itu . thankss,,

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kalau boleh nak 16 APRIL ni hari2 ..
sebab saya rasa happy je bila berada ditarikh ni ,, heheh 
k lah guys sy nk mkn ni . bubyee thankss again , 
WASSALAM

Monday, 15 April 2013

I'm Bored without u ..

GUYSSSS ,, 
missyou all . babe ! aku rindu . aku busan . aku sedih . mane semua org pergi ?? knp perlu tinggalkan aku ? ape yg aku dah buad .. aku slh ape .. knp mcmni . hidup aku kosong gila , BBM ? mmg tak . WECHAT ? pon tidak , yg aku ade GENG MONCHET ,,, aku nk kpel . tapi siapa ? aku busan hidup mcmni .. aku nk orang yang boleh syg kan aku . aku tak boleh hidup tanpa seseorang ,, 

Sebenarnya aku memerlukan dia lagi . tapi dia semakin hari semakin nak jauhkan diri dia dari aku .dia ade msalah knp dia taknak kongsi . dulu okey je . skunk mne dia ?? aku ni merimaskan dia ke . setiap saat aku menunggu dia , aku memikirkan dia . tapi dia tiada dengan aku .. aku merindukan dia .. 



Sunday, 24 March 2013

errrrrrrrrr SADLIFEEEE


arghhhh ! knp dengan aku . hidup aku kosong .. kosong sgt .. aku taktau nk luahkan kat spe . masing2 dh hilang . masing2 nk jauhkan diri dri aku kenapa ?? ape salah aku..
hmm ape la jahat sgt aku ni .. aku tak kuat .aku perlukan org yg dekat dri aku utk bangunkan aku balik . tapi siapa ?? 

D ->.. 
aku still syg kan dia .. aku susah nk lepaskan dia sb dia yang paling aku syg .. walaupun dia dh ade kpel tp aku still anggap dia kpel aku .. kalo boleh aku nk dia mcm dulu walaupun sbgai kwn . sb aku dh takde sape2 .. dia je yg ley paham aku .. aku tak boleh tgok pic dia ,aku boleh rindu . rindu suara dia, gelak dia . rindu nk oncall nan dia . rindu nak bbm mcm dulu .rindu nk nyanyi tok dia ,, rindu semua pasal dia .nak2 mse dia mgadu . rindu sgt .. semua tu kenangan bg aku , knp dia yg paling susah utk aku lupakan... kenapa dia berubahhh ?? kenapa ..mmg dah takde mse utk aku .. hmmmmmm

SOMEONE! -> 
aku sebenarnye suka kat dia .. tapi aku saje ckp nan mbe2 aku sume yg aku saje2 minat kt dia sb dia comeyy haha .. tapiii dia ego. sombong  .. dia staff baru kat tmpt keje aku .. sebelom aku bg dia feroro rosher dia still ley nk lyn2 aku . tp start aku bg coklat tuu dia tgok aku bunn mcm marah .aku tatau knp .. aku kengkadang segan .. sb ape .asl dia msuk je nt mbe2 aku yg lain sume tgok aku .. aku nk cuba tegur dia bila berdua tapi aku takot ,aku takot tak dilayan oleh .. lagpun dia tua dari aku . jarak aku nan dia 10 tahun .. and aku ni penk .. takkan dia layan kot bawah umor plak tu... hidup aku kosong lepas break nan d .. tapi bila dia dtg balik aku rase happpy je ,aku tatau npe... and sejak harini (jumaat 22.3.13) dia masam muka and dia jeling aku kot td .... nampak sgt yg dia benci aku ... ntahh la babe .. sejak dari tu hidup aku kosong balik . mcm dah tak jadi nak usha dia .. sb takut dimalukan oleh dia ,, so lebih baik aku diam dari aku berkata ape2.. kannn . aku tak mengharap sgt utk dptkan dia .. sb aku tahu dunia aku gan dia berbeza,, dia pandai aku bodoh .. dia bekerjaya , aku sijil je bunn .. hmmmm

Saturday, 9 March 2013

OUUHH CRUSH !

Haluuu GUYS ! aku skunk bz dahh keje .OT lebih nk cri wet .tade mse nk buka tenet suma so kengkadang je aku bukak .. tapi dalam mse yg sama aku USHA awek2 hahah ,, ni nak cite ade crush baru hhahah .tapii dia cm dah kawen je, dia santek comel . ayu jepp .. aku kengkadang segan bila tersempak nan dia hahaha.. malu weeii .. haha tapi kengkadang happy bun ade .. hhaha .. dia pakai BB(BLACKBERRY) aku nk mintak bbpin takot tibe2 dia tnye knp plak ann. so better aku diam , memerhatikan dia dalam keadaan org taktau . hahaha.. aku segan sb dia tua dr aku . umur dia myb dlm 25 keatas ... aisshh cantek dia. agak2 kalo aku hidup nan dia ade org marah ? jealous ? iri hati ? tak nan aku .. hahaha . sb aku ni penk je bukan jantan ..aku bun tatau sama de dia layan penk o tak hahha .sokay la aku tak kesah .. sampai bila aku nak cmni ? tunggu certita baru nanti .insya allah doakan aku dapat dia . hahahahaha okey byee salam thankss anyway .

Tuesday, 5 March 2013

SadLIFE ..


Setiap kali aku bukak lagu ni aku teringat kat someone .. aku tatau kenapa . kalo korg pernah dengar korang  bce dan pahamkan apa maksud dia . . dengan sekelip mata aku akan ingat dia , dan tanya [ada dri kenapa aku macam ni . apa salah aku .sedangkan aku cuma mahu yang setia .jujur..... kenapa ??


CINTA TAK BERSYARAT

Tak ada sedikit pun sesalku
Tak bertahan dengan setiaku
Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu.. oh..

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yang hebat
Hingga ada alasan bagimu
tuk tinggalkan setiamu.. oh..

Demi nama cinta
Telah kupersembahkan
hatiku hanya untukmu
tlah ku jaga kejujuran dalam setiap nafasku

Karna demi cinta
Telah kurelakan
kecewaku atas ingkarmu
Sebab ku mengerti cinta itu tak mesti memiliki

Andai saja bisa kau pahami
Layaknya arti kasih sejati
Karna cinta yg sungguh
Tiada akan pernah mungkin bersyarat.. oh….

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yg hebat

Sunday, 3 March 2013

Kenali Mereka .. jomm

GENG MONCHET !!!! 
Hahaha .asek cite pasal awek jek kann , haa Laa ni aku nk cite siapa budak2 monchet ...
Firstly nk bgtauu mereka ni kengkawan aku siapa yg jumpa aku kat luar dgn diowg jgn ckp aku kpel plak , hahah sb dia family aku yg kedua ,,, 

AWEEN 
Ni AWEEN atau bun MAK SEMAH. haha tapi aku pgel dia k.wiwin ,,,sb dlm gengMonchet dia paling tua . so aku bun dah angap dia cm hakak aku ,, dia baik ouhh ., best kawan nan dia .. comel je org nye .. kalo layan kepala dia boleh jadi gila ,,, haha .. nk kenal nan dia bolee hang p tanya diaa la.. haha
         
HELLEN
Ni Plak mbe aku HELLEN dari kolej .. ni num dua kepala gila mse kt kolej ..aku layan dia aku jadi sewel .. hahah sampai skunk .. bnde tak kelakar bun ley jadi kelakar .. dlu aku nan dia sme2 susah sme2 senang .. mcm aku ckp mereka ni family kedua aku .. sigemok yang comel .  

SUKMA
Dia ni yang diberi nama SUKMA atau MAK JEMAH . dia mbe k.wiwin tuu tapi kiteorg rapat start dia ikot k.wiwin tu balik uma sewa dlu .. mula2 malu nk tegur tapi bila dah tegur tak tidur malam katanya hahahaha .. Ni lg teruk ,bila jmp jee ade jee bnde dia nk menyakat aku . kesian aku :( tapi aku suka dia sporting ,, sempoi .. sisantekk nii kann hahah

NIA 
Ni mbe aku NIA .Antara geng monchet ,dia paling lama aku kenall . dari aku sem satu kenal kt kolej .dia sebilik gan aku .. dari sem 1 sampai skunk aku still mbe nan dia ... hahahah ,sb dia ni slow sikitt .. hahaha jgn marah ye budak santekk bhahah

KAMI BUDDYZ . KAMI TAKKAN BERPISAH
 skunk ni aku happy nan diowg .. hope tade org yg ley pisahkan kami la kann . haaa hidupp aku happy nan dia la skunk .. aku sayang diowg mcmne aku sayang family aku .haaaa .kalo setiap kali jumpa wajib ketawa smpai nk terberak2 ,haha kengkadang lepak kluar masuk toilet hahahah .aku enjoy with them .. lepak sesama , enjoy sesama , kami sempoi , kaki gosip, kaki bahan , kaki gelak , kaki lepak ,..walau ape pun yang terjadi aku taknak berpisah..sayang korang lahh ,, hahahah okeyy .. sampai sini jelaa yang perlu aku sampaikan .. nt next time aku update baruu .. bye nite salam ,,


Sunday, 24 February 2013

RINDU

AAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH..
AKU RINDU DIA
AKU SAYANG DIA
AKU CINTA DIA
AKU MAHU DIA
tapi 
DIA RINDU AKU ?
DIA SAYANG AKU ?
DIA CINTA AKU ?
DIA MAHU AKU ?
.........??
even as FRIEND

Tuesday, 19 February 2013

luahan hati ..

Malam guys . aku tatau nak buka cite camne .. tibe2 hati aku rindu kat seseorang .. bila dengar lagu ni aku teringat kt dia .. aku rindu nk dapat morning,selamat malam,saya sayang awak,saya rindu awk sgt2, nk oncall sme2 smpai tertido, saya awak punya,jangan mengatal,mata awak saya punya,pipi awak londeh, and tak pernah tinggal setiap hari setiap malam setiap saat setiap masa "saya nk pelok awak . awk pelok saya" aku rindu dengan ayat tu .. aku hari2 dpt bende tu . tapi dlu sekarang . mne org nye ?? siapa orangnye .. hmmm aku betol2 tak boleh nk lepaskan dia , susah .. kdg2 aku nk ckp mse col.msj.bbm tapi aku takot,aku tak boleh nk ckp .. aku takut aku ni ss(syok sendiri) .. org dah taknak aku tapi aku masih terhegeh2 kat dia .. tapi semua org pandg rendah pde aku .. aku ade hati, perasaan . kadang2 aku jealous dengan someone tu .. tapi aku diam sb aku malas nk gaduh .. aku tahu dia bukan untuk aku .. dia hanya untuk sidia .. dan sidia terlalu baik buad diri dia .. sidia selalu ada untuk dia . aku tak. aku tak pandai jage awek . sb tu awek aku tinggalkan aku .. aku bukan mcm penk lain senang turun sana sini . .. aku bukan mcm ex2 dia . yg boleh bahagiakaan dia . tapi kenapa aku terlalu sayangkan dia ...kadang aku jealous kebahagian dia .sedangkan aku yang nk dia happy .. aku taknak dia thu ape yg aku rse ..tapi kenapa dia tak pernah nampak semua tu .. aku jealous tgok org lain . mereka bahagia .. tapi aku ? sape pun tak tahu .. orang cuma nampak aku gelak,happy,gurau, tapi tu semua luaran aku .. hati aku takde spe yg akan tahu kecuali yg di atas tu.aku tak kuat sebenarnya untuk hadapi sorg diri ..aku perlukan bantuan dri dia . hanya dia je yg aku perlukan ..aku akan jdi belagak utk kuatkan diri . aku buad semua tu sb aku nk gembira taknak sedih , aku tak boleh nk duk sorg2 nt aku rindu kat seseorg yg paling aku syg .. aku akan pikir knp aku mcm ni . knp bende ni boleh belaku. aku tak mintak semua tu . aku cuma boleh buad yg terbaik je .. tapi aku masih belom yang jadi insan yang terbaik utk semua orang .... Assalamualaikum

Sunday, 17 February 2013

SingLe !!

 Haloo guys selamat malam . kat jb sejuk sangat harini .. tempt korang cnne ?aku busan nk upodate laaa hehe lme tak update .. heyy guys nk tahu i'm single noww .. dah 2 bulan aku single .. happy kureng sedih tu ade la jugak .. tp paling banyak adelah JEALOUS ouhh . haha..tp kan bila aku pk2 balik , aku tak nak mengharapkan dia sgt .. because .. hmm tak dpt ape bunn cume dpt jealous .. alaah aku bun tak kesah ,,, itu hak dia kn ..janji dia bahagia ... nmpak bun mcm bahagia, so congrats syg ,, ahhh tp bukan ni yg aku nk cte .. aku cuume nk gtau je aku single . haa hati aku kosong . ramai mintak kpel tp aku taknak . aku tolak semuanya sebab aku tak ley terima dahh . mls nk kpel . nt kejap kpel kejap break ,, tak suka .. so better aku SINGLE .. klo skandal tu okey la jugak untuk hilangkan busan kan .. hmmm skunk ni aku happy sebab mereka ... geng monchet saya ..
 
Mereka lah yang happy kan saya wokk .. haaa tade org lain dahh .. so lepasni dah mls cri kpel . aku nk cri skandal plak hahah . klo sorg tak cukup so ramai skit ahh hahaha .. amacam okey ?? hahah ..kidding je .. hati ku masih belum terbukak untuk gadiss skunk .. nk enjoy dlu . kalo org lain boleh single dlm mse 3 4 tahun . knp aku tak boleh kann .. kene kuat laa .. hmmm .. so sape yang nk kenal2 gn aku ni .. ley im je .. kt fb ae.. yg nk num bbpin pun boleh .. mintak sajekk .. haha key laa aku nk off nk makangg sudah lapar ... bye guys thanks sb buka blog ni .. heheh assalamualaikum


Friday, 8 February 2013

nothing

Guys nyte to all my friends .. mlm2 takley tidur memikirkan someone.. mlm2 tersedar mesej dari someone..aku sebenarnye tatau nk cerita ape.. aku tatau . tp aku cume nak luahkan perlu ke aku lepaskan dia dri hidup aku ?? aku masih sygkan dia . dia tak penah nampak sume tu . aku susah nk lupakan dia.. perlu ke aku cemburu tgok dia gn org lain sedangkan aku nk dia bahagia dgn org lain.. knp perlu ade jealous dlm diri aku ?? knp knp dan knp ?? aku tahu aku tak sehebat dia yg dekat gan dia . slalu ade untuk dia boleh jmp bila2 mse .. npe la aku ta cm tu aekk .. aishhhhhh arghhh kengkadang aku nk sgt tahunpe dia tak suke aku . nk tahu sgt siapa dia dgn tettttt . nk thu sgt siapa aku untuk dia.. knp dia dh berubah skunk ..aku perlukan dia sesangat .. lantak ahh ape org nk ckp janji aku akn tetap tunggu dia weii .. mls dh mencari org lain .. cukup hanya untuk walaupun sebagai kawan .... aaaa misss nk dga org ckp dlm call "nk tidur pelok awk" missyou bby .. awk tahu takk sy rindu gegila nan awak haa ... rindu nak oncall nan dia haa. rindu wei .. hmmmm dlu sebelom tido mesti call dia smpai tetidoo n oncall time tido .. skunk :( skali sekala jepp.. dia bz so susah laaa .. hmm awk missyou budak chubby .. missyou syg ..hmmm k la nk tido bubyeee

Friday, 1 February 2013

1 FEB 2013


Assalamualaikum.

 selamat malam kengkawan , malam2 ni tatau nk cite ape kt blog cume aku nk kongsi arini 1.2.2013.genap aku nan dia 2bulan walaupun sebagai kawan dia still ingt and tak lupa . aku bun takkan lupa..haaa dan aku harap smpai bila2 takkan lupa setiap hari bulan 1 dlm kalendar adalah hari yg paling aku syg ..mcm mne aku syg dia ,aku takkan lupa.... hahaha . tp taktau plak dia nk lupa o not ..tu hak dia. dia bun dh okey aku rase kwn lebih baik dri dia . sb bg aku skunk walaupon kawan aku still happy . and dia tak pernah tade mse untuk aku selalu dia ade .. dia bz cmne bun dlm 1 ari dia akn bbm aku .. cume call je la.. sb aku keje malam kn so susah sikit nk call. aku rindu suara dia .gelak dia . tak kesah sume tu yg penting dia happy gan aku .. heee happy ke ? persoalannye pada dia... hahaha dia tak mcm ex2 aku dlu .. walaupon dh break dia ttp ade dgn aku ... hehehe walaupon hati aku ni susah nak lepaskan n nk lupakan .. bg aku dia tak pernah nk marah aku hahaha .. aku bun tak geti nk marah dia . asl nk marah je mesti dia buad lawak, tuka topik , so marah geram sume hilang tibe2 hahahah .. knp yek .. aku taknak pape dr dia . yg aku nk dia yg terakhir dlm hidup aku .. maksudnye aku taknak dia lupakan aku , tinggal kan aku.. sb aku dah malas nak carik kpel dah . penat .. layan dia lg bgs walaupon sebagai kawan .. permintaan aku tak bnyak . aku nak jumpa dia.. asal nk jumpa je ade je problem :( knp yee .. mungkin masa blom nk bg aku jmp dia .. tape aku still sabar .. yg penting tu aku nak sgt jumpa dia. and bila dh jumpa firstly aku nk pelok dia kuat2 haaaa ... hahahahahaha .hope tade spe yg mrh and jealous ahh .. hahaahah .. aku syg dia mcmne aku syg family aku .dia dh setaraf family aku haaa .. okey .. smpai sini jelah cerita yg aku boleh kongsi , nt kalo ade cite baru aku bgtau korg keyh .. bye nite 
Wassalam 

Wednesday, 9 January 2013

she always with me, make me feel happy ..*CAPITAL D*


Assalamualaikum semua .selamat pagi pada yg belom tidur .. pagi2 dh bukak blog sb rindu kan dia.. arghhhh .. ramai dokkk budak mintak kpel . ex aku 2 org mintak kpel gan aku .. tapi aku msih tak boleh accept ... sb hati aku cume ade dia seorang .. peduli lah ape org nk ckp dia jahat ke ape ke . tp bg aku dialah segalanya ;. haaa setiap mse dia ade untuk aku ,, setiap hari dia ada dgn aku .. aku tak boleh dn susah nk lupakan dia... walaupon kami dh break tp hati aku msh ade pde dia... sb tu aku sygkan dia... aku bahagia gn dia.,,, kami break pon bkn org ketiga (pempuan o penk) tapi sb kantoi nan family dia ... aku taknak dia skit sb aku.. aku taknak dia sering kene marah gan family dia sb aku ...disebabkan mulut org kami break ... knp aek? knp gan ex2 dia tade mslah tp nan aku ade je yg tak suka ... hmmmmm aku tahu aku jahat tp taknak ke tgok dia happy , bahagia dgn aku .. bg lah aku peluang utk bahagiakan dia... aku nk dia yg terakhir dlm hidup aku .. cukup lah aku terseksa dlu ...tp apakan daya ... aku mmg bukan utk dia.... mula2 mmg tak boleh terima tp nk buad cmnekan .. aku rasa tu yg terbaik untk dia .. tapi kan .. sejak kami break aku rase antara aku nan dia makin bahagia. bukan mcm dlu hahah jealous memanjang aku ni .... hahahha dia makin caring dowh walaupin dia aku bz nan kje ... ade je bbm masuk hahahahahah ,,,skunk bun ade jugak jealous skit2 ahh sb tatau ahhh knp .. dia bun kdg2 jealous hahahah bila aku letak dp aku nan geng2 monchet aku .. aku cukup bahagia nan dia ,,walaupon single dia sntiasa ada dgn aku .. aku cukup happy ,,, aku suka cara diaa tak pernah lupakan aku .. tapi aku tak suka cara dia bila dia tidur tak reti nak bgtau hahahaahah ... setiap hari bbm,vn nyanyikan lgu kt dia.. skunk ni dh ade yg baru dia asek ckp bahasa JAWA je nan aku .. tp perkataan yg sma .. hahahaahahaahhh aptb by nii .aritu mse 1.1.2013 dia wish HAPPY ANNIVERSARY kat aku hahaaha aku ingt dia lupa tp dia ingt huhhuhu..wei wei terbaru ni dia ade bg aku coklat . oreo bersalutkan coklat , atasnye ade gmb aku nan dia ,.,, sdp lahh ... *D nk lg* tak cukup ahh hahahaahaha... see ?? dia sanggup buad demi aku .. hahahaah sb tu aku syg dia lebih .. haaa org lain tak ley curik dh ati aku sb dia dh jge dgn sebaiknya !!! haha,,, adek aku nak bun aku tak bg.. hahah sb aku punya ahhh ... so thanks by .. aku harap lepasni dia ley bertahan nan aku .. walapon single hati aku tetap ade dia .. tade penganti dah tau by ... nk awk sorg jekk !! tak perlu org lain ... okeyy guys jgn curik hati dia please aku terlalu syg kan dia .. dia pon still syg aku ... aku nk dia bahagia nan seorang lelaki .. aku happy bila tgok dia bahagia walaupon bukan dgn aku .... :) so sampai sini jelah aku dpt postkan .. ni yg kuar dlm hati aku ... 

*maaf kalau ade ayat yang berulang .. hahahah aku pakai taip jek tak pk ape dah ,,

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih