BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 23 September 2012

Superman


Sabtu 23 september (9.18 p.m)

hello guys .. mlm ni nk cite kat korang yg aku da tunaikan hajat aku nk bg dia rantai loket superman tuh..
tadi dia g nan ts nan ayie myb then dia ckp dia da bli rantai tuh ..
 so happy sgt tapii tu laa dia bli mse time aku nan dia da break .
rase cm sedih pon ade .. huhhh . pape pon aku dah tunaikan janji aku nk bli kan rantai tuh . so lega sb da 
tade hutang lg nan dia :) .cume stu je lagi hadiah yg belom aku bg jacket A'S tuh ! huhhh .. :'( .... knp cpt sgt dia tinggalkan aku .. aku tak puas knl dia.aku syg dia sgt2.. hurmmm ... walaupon aku nan dia da tade pape.. aku still nk dia happy .. aku tahu dia akn happy tanpa aku .sb aku nmpk dia boleh hidup dengan terima semua dugaan yang dia alami .. aku harap lepas ni dia akn jumpa yg lebih baik dr aku...
aku sayang dia sgt2. aku taknak org laen maen2kan perasaan dia ... dia baik sgt ,.. so klo dia bce blog aku .. awak ! jgek diri baek2.. sy mintak maaf sb tak lama hidup gan awak .. sy mintak maaf jugak sb selalu sakitkan ati awak ... okey .. n last , 1 perkataan yang tak boleh tinggal ( SAYA SAYANG AWAK)

*p/s : ayie klo ko bce blog aku ,, aku nk ko jge dia baek2. ko mbe aku pleng rpt gan dia .. n aku jugak nk     mintak maaf nan ko jugak .. slalu sibuk bbm nan ko smate2 nak tnye pasl dia :) sorry bro .. ko mbe yg pling best bg aku ! bff forever ! walaupon jauh ann . jgn risau oneday aku akn join lepak sekaki nan ko jugak ! hahahhahhahah 

kenape babe ???????????


Isnin (17.9.2012) 3.53 a.m

haissshh korang ! aku tak tau laa. aku sayang dia kot ! dia tak pernah pk ke perasaan syg aku kt dia mcm ne ... susahh aa cmni . knp terlalu cepat untuk hidop nan dia
ape slh aku seyh smpai dia mintak break mendadak cmtuh.. aku pon tak faham. kalo doa tak suka aku bg jelaa tahu .. aku boleh terima . ni dengan takde pape dia terus mintak break
alasan yg dia bg kat aku dia nk tenangkan fikiran ! omg .. tak logik babe... lepas mbe dia meninggal myb dia da bertaubat kot taknak kpel nan penk da .. hahaha ...aku pon taknak paksa
. ade kemungkinan jugak aku ni kuat kongkong dia kot.. anytime nk gan dia .. myb dia rimas dgn sikap aku.. da 3 ari aku pk psl dia . dr ari sabtu .. knp erkk?? dia pon 
mcm nk jauhkan diri dr aku jekk..takkan takde peluang untuk aku  ????????????.... sumpah babe aku rindu sgt2 kat dia sgt2... dia sngop lyn aku mse aku jmp dia ... pkol 2pg kot kiteorg meet..
dia pnt mcm ne pon dia ley lyn aku ,dia tak nmpak ke yg aku still tunggu dia ??? dia tak pernah nmpk ke yg aku syg dia ... siyes babe kdg2 aku kck ati bila dia mcm nk taknak lyn aku
huuhh susahh siot  ! , huhh ntahh laa.. korg nmpk je aku nni happy tp dlm aku korg tak pernah tahu pon ,., aku ckp nk crik skandal ... tapi korg ingt sng ke aku nk bg ati aku kt korang..
susahh .. ramai yg nk tgu aku tp aku msih belom bersedia .. aku ckp sng senang tpi buadd susahh babe... aku mintak maaf pd semuaa ! aku bukan nk men2kan perasan korang , tp aku mmg btol2 blom bersedia..
sb aku still sayang dia lagi ! to 'S' andai nye ni dah ditentukan olehNYA .. aku terima kau sebagai kwn aku .. and andai kata aku masih peluang untuk bersama kau semula . aku akan jaga kau sebaik dari yang dlu..
kdg2 aku nges sb rindu kn kau ! aku tak kuat mcm kau boleh terima semua ni . tp aku ???? aku syg kau sgt2 .. iloveyou :) tc :)

*p/s : thanks pde yg sudi bukak blog ni .. doakan aku nan dia ... kalo ade jodoh takkan kemana ..

who 'S'

JUMAAT (20.7.2012) 9.30p.m


sape 'S' hahahaah. keyh nk cite niyhh ! dia gf aku mse lepas aku break nan alya ... dia da curik ati aku hahah.. key mula2 cite dia cmni .. aku crik mbe2 nk jd kan kawan .. so aku mintak kt fie (syafiqah)
budak bbm aku ,,, dia bg laa bbpin syeila nii . so aku pon lyn2 .. then tgok pic dia , aisshh mcm ats aku jee hahah rupanyaaa dia bwk aku 18 .. wow nmpk muka matured laa .. siyes babe..
last2 da lme2 knl dia .. aku taktau npe ley dia pgel aku 'bie' hahaha takley blaa kut .. so aku pon lyn jeee la kepale dia .. n onetime tu aku tibe2 ckp kt dia yg aku suka dia . dia bun terkezut laa .
aku tgu dia terima lamaran aku ! aishh lama jugak nk sbulann haha . then arini dia terima aku .. perghh tgah lepak2 nan kzen aku .. tibe2 aku happy gila babi ! smpai kzen aku ckp 
(ipin- wei kao knp gelak sorg2 gila ea..   paan- sakit kut ..  aku- hahahahaha jom kua aku belanjaaa  ipin - shishaa laa yok ..) hahhh kuar rr merayap ,. happy sgt time tu .. tgu dia punya jawapan lama kut...
so klo korg nk tau spe 'S' ni .. dia syeila stay KL belajaq kat ptpl. hee kalo kenal tegur2 laaa yee :D ... kbye syiela i loveyou !

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih