BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Thursday, 26 April 2012

merayu balik !





Aku sayang dia aku taktau nape aku terlalu sayang kn dia..
aku taktau npe dia ubah fikiran... ya allah . kenapa la susah sgt aku nk terima keputusan yang dia bg..
dia ingt aku main2 ke syg kat dia. ?? eh tak laa aku tak pernah main2 ape yg aku ckp..
awak saya rindu kat awak .
sayang sangat kat awak .
saya perlukan awak dalam hidup saya .
awak je yang paham saya .
awak dah banyak ubah saya .
saya terlalu sayang kan awak nysa !
kenapa susah sgt nk paham isi hati saya ??
jahat sangat ke sy pada awak  ??
awak saya merayu sangat kat awak . 
terima saya balek . saya sayang kn awak . rindu kat awak .
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aku sayang dia , aku takley nk lupakan dia,, aku taktau knp .
sb aku rse dia lbh bermakna dalam hidup aku
aku tak tau yg dia mmg btol2 nk test aku aku
aku dah ade 0rg len tapi cinta n sayang aku masih ade kt dia ,,
dia sayang aku , aku pon syang dia ... 
ya allah , aku taktau knp sayang aku kuat pada dia,, 
aku betol2 menyesal ! aku ingt dia dah tak syg n suka aku,
tpp bila dia ckp semalam . aku tau dia still syg aku ,,
knp dia buat aku mcm ni ..
kenapaaa ?????????????????
saya merayu sgt kat awak ,,  
saya akan tunggu awak sayang sampai bila2 ,

"Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Ku hanya bisa merelakan
Jika memang kau pikir
Ini lah yang terbaik

Tak perlu kau beri alasan
Mengapa kau ingin pergi meninggalkan diriku
Karena ku yakin mungkin semuanya itu bisa
Membuatmu bahagia

Sepenuhnya ku menyadari
Bahwa cinta itu tak mesti harus memiliki
Namun ku akan terus selalu menyayangimu
Setulusnya hati

Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Betapa cinta ku rasakan
Kebahagiaan itu
Kini lenyaplah sudah "

bace dan paham kan.. 

sekian , by appy setan for nysa anyss


Thursday, 19 April 2012

Sayang .. Saya merayu kat awak sangat2 sayang ...


mmmmmmmm hari ni aku menanggis lagi.
aku tak tau ape punca kami break up .. 
sedangkan kami tak gaduh teruk pon ..
masa tu aku tak tau sama ada dia penat or tak..
tapi ape yg aku tahu dia mrh aku mungkin sb aku merimaskan dia kot..
mesej kami :
aku : Bz sgt ke smpai taknak angkt kol. bls msj ??
dia : Td caj hp laa..
aku : npe susah sgt nk bgtau ?? saje nk buat org risau an. len kali bg r tau
       tak r susah owg angin tak tentu pasal
( lama tunggu msj dr dia )

aku : tgk tak bls ag ??
dia : ko ni knp ? tak pahm bahasa pe ? da r pas ni jgn contact aku lg !!
aku : okey mcm ni an ..kau aku an . oke la wak lpas ni owg takkan contact awak ag ...
dia : mm. mulai harini kita dah takde pape. brg awak sy bg kt fifie (adek aku) sa mintak maap saya taknak tambahkan dosa awak lg ..

start dr msj tu air mata aku mengalir .. 
ya allah tuhan saje yg tahu betapa sakitnye ,sedihnye , aku syg dia . 
aku ingt lpas aku mkn aku nk mintak maap gn dia sb dgn cre aku td .. 
tp ni yang aku dpt dri dia.. mmm sedih sgt2 .
.aku lepak bilik nenek aku dengan keadaan menangiss ..
 sebenarnye aku taknak lepaskan dia sb aku dh syg sgt2 kt dia..
 sumpah dowh aku syg dia sgt2 ... 
mungkin aku gn dia tak lama ...
takpe la aku relakan dia pergi dri dia terus sakit ..
sebenarnye hubungan aku gn dia ade penghalang dr abg dia..
tpi aku tak pasti sama ada dia ade yg len ke takk..
ntah lhaa .. start ptg tuh adek aku dh happy kn aku blekk..
tpi mata still nmpk bengkak !..
awak if awak ade yg len bgtau laaa sya .. 
saya akan terima ape yg awak nak..
tapi skunk sy betol2 takley terima npe..
saya sayang kn awak ..
bila sy ingat awak sy akn menangis..
sy bwk kete pon sy menanggis sb sy teringat kt awak !
bila pg2 sy akn cri hp nk tgok msj awk ..
tp td msj awk tak msuk2 pon .. mmm 
 klo awk bce ni saya merayu sgt kite kpel blek !
saya syg awak sgt2 ... 
kbye ! menanggis lagi ! aku tak kuat !
(Rindu Spogebob kat Dia)

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih