BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 30 December 2011

HYE !

Nak gtau semakin lama gurau kami
 semakin sayang aku kt seseorang tuu.
saya sayang awak . saya sayang awak .. saya sayang awak 
cinta mati wokkk .. love you sayang !
SITI HANISAH BT ZUKI 

Thursday, 22 December 2011

Blurrrrrrrrrrrrrr !!!

Nk mengadu kt korang boley taaa ... 
ceritanye sebenarnya mcm niyh hah ! .. 
Aku sayang sgt kt dia kalau boleh aku nk jmp dia hari2 
tp ni lhaa aku jauh lhaa dia dok KL aku dok JB..
pnh jmp sekali je.. dia nk sgt jmp aku minggu depan hari selasa. errrrr
korang tau tak dia ckp kalo aku tak turun sana jmp dia .
dia tak nk contact gan aku dari bulan 1 sampai bulan 8 (lawak lhaa nysa ni) hahahahah ..
aku da ckp gn mak aku n ayah aku tp diowang tak bg.  sedih nyeee .... 
Tp aku ckp gan dia (gf aku) aku myb turun bulan 1 or bulan 2.. mmm ..tp dia tak nak jugak ..  :(
skunk aku takot lhaa ape yg dia ckp tu betol .... takkan aku nk tipu mak n ayah aku yang aku nk naik KL.. boley ke cmtu..
hahaha.. Aku akn usaha lhaa n aku akn cri jln mcm ne nk jmp dia .. kalo tak boley jugak cmne :'( (nangis) 
Mesti dia anggap aku tak sayang dia an .. skunk dia lyn aku pon mcm betol jek nk tinggal kan aku.. errrr ... (Banjir r JB)..
susahnye .. nape dia tak dok dekat gn aku .. Aku ajk dia belajaq kt jb taknak .. segan lhaa tuh hahahaha..
Aku kalau boleh nk hidup lama gan dia .. mungkin sb dia gf terakhir aku kot. even aku break gan dia pon aku takkan couple dahh ..
nk jd SINGLE pulak , hahahahah ....... skunk aku cuma ade dia sajek .. takde org len dah slen dia.. sb dia terbaek untuk aku ..
aku dah mula berubah kot .. hahhaahah cuma sikap KEJANTANAN aku masih tak berubah . hahahaha.. 
ape pon aku bersyukur lhaa sb bertemu kan dgn dia.. tak tinggal solat dowh skunk haha ko ade  ? susah tau ..
cuma subuh sajek aku bgun pkol 8 lbh hahah .. aku tak kisah org nk ckp aku penk ke lelaki ke.. aku terima sb tu pandangan dari org an . mmg tak slh pon.. 
salah aku sendiri.. yang penting aku happy n tak mengganggu hidup org laen .. berbalik pada td kn .. kalau aku boley g KL .. owg yang pertama aku bgtahu NYSA ANYSS lhaaa. n mbe aku .. hahahh .. tu sajek .. n ketiga kt FESBUKK !korang doakn lhaa.. korang da mlm ni aku nk tidur ade mse nt aku update lg bye . ASSALAMUALAIKUM !
Ikhlas Dr. Appy SAJEK !

Sunday, 18 December 2011

Sejarah 16 Disember 2011 !

Pada hari jumaat 16 disember 2011 genapnye umur nysa anyss 17 tahun hahah,, budak lgi lhaa .. hahahhah
befday dia aku turun KL ! sape tu ? awek aku leww ,, errr first time aku jmp dia .. smpai mak aku ckp ape da beli belum patong nye hahahha..
just bg ptong sajek! sebenarnya aku nk bagi rantai , coklat, baju aku ! tp brg tuh tertingal kt keta ayah aku.. aku ingat adek aku dah letak dlm kete mak aku tapi sebenarnya dia letak kat kete ayah aku.. aku da smpai KL bru nk cri last2 tak jumpa.. hahahhahhah bila col adek aku dia ckp beg tu kt dlm kete ayh aku .mmm. okey nk ikotkn citerr sebenarnya dari rumah jb family aku bwak 2 kete .. aku lha jd mangsa kne bwk kete ayah aku ,, kt highway bru nek kete mak aku sb ayah aku pegi MUAR tp aku gan mak aku g KL.. hahahahah tu lhaa tertinggal beg tuh hahah ... jmp dia kol 8 lbh kt tempat keje dia. aku g gan mbe aku green sky n binik dia. dia bwk aku g warta mmm , hahah lg ta ley blaa dating kt tempat kje . nk buad cmne dia tengah keje an terima je lhaa.. tem tu nk jumpa tem tu lha bru nk crik barang . aku beli kn dia spangebob.. bley r dr angry bird ta cukup bajet hahah .. lg pon dia yang mintak ptong tuh...bila da nek tmpt keje dia aku cri r dia. aku mula2 tak cam sgt muka dia.yelaa first time date hahah tibe2 aku dga cm ade org pgel aku.. hahahh aku toleh suda dia kt belakang haha lawak . pastuu mula lhaa malu2 kucing hahahh .. aku ni pemalu lhaa orangnye . last2 tegur2 sume da oke lhaa, haha makin rpt tahuk haha,, jgn jealous . hahahh yang ta ley blaa aku buli dia lhaa dia an kje kdai bju an aku pon selongkar lhaa bju tuh hahah. biar dia tp sebenarnye sajek ! lepak kt situ dari kol 8. lbh smpai 9 lbh .. satu jam aku dlm icon hahah,, sejuk bagai ! yang penting aku dpt happy kn dia dari aku tak dtg jmp dia.. korang tak yah gelak sangat k .. jam dh nk kol 10 mbe aku ajk blek .. tem sedih tp takley nk nangis haha .. just muram sajek sb taknak balek . hahah aku sebenarnya TAK PUAS !! hahahhahah... saya rendu lhaa kt awak ! rendu nk buli awak ! rendu nk majok gan awak ! rendu kt taik lalat bawah mata awak ! rendu nk pegang awak lhaa ! hahahahah n rendu nak jeling awak! Werrkk .. tp sayang lhaa aku tak amek gamba pon gan dia . amek pon satu dua jep haha .. gamba aku BUROKKK ! LHAAA .. taknak sebarkan.. if nysa nk tahu tem tu b tengah serabot , hahahhaha :p ! MACAM TAK CAYEEEEEEE ! KENAPA MASA BEGITU CEPAT ! LOVEYOU ANAK ZUKII !

Saturday, 10 December 2011

Jadul untuk cuti sem !

Halo Halo Halo kawan2 ku.. buat ape tu ..emmm cuti sem da start mulaa .. 
Jadual untuk cuti sem 3 ni .. aku kene buad taknak ade yang tertinggal !
*Nak siap kn buku draft Li aku .. = Penat*
*Nk siap kn lesen moto aku ... = Malas *
*Nk beli barang untuk sem 4 ...= Shopping *
Harus buad semua nye .. jangka akn siap sebelum bulan 1 ..
12.1.2012 da start nek sem .... 
masa lapang aku akn melepak kot gan mbe ..
 Mau Ajak family g bercuti lahhhh 
Jalan2 or stay kl ..(dalam perancangan)
mmmmmm atau nk duk umah jek hahahha ..
pon bolehhhh lhaaaa.. 
btw hidup mesti happy sajekkk !

Friday, 9 December 2011

salah ke ?

Hari ni aku menanggis lagi ... kt tempat kerja ! 
aku cuma nk paham dia tp salah ke kalo aku mengalah sebab nk jaga hati dia ..
 aku sayang dia .. ble dia mesej n dia ckp "i lepaskan u" aku terus tade mood . bdn aku lemah gila pk psl dia.. susah sgt aku nk lepaskan dia sb aku dah sayang dia ..aku bru nk happy sb 16 ni aku nk jmp dia .. tp bila dia ckp cmtu aku jadi len .. sedih sgt bila dia ckp mcm tu . bukan sekali ,, dulu da bnyak kali tp nk buad mcm ne .. and aku tak tau plak kalau yg ni dia nk ckp dia bgurau gan aku mmg tak lhaaa !! aku da tak thu nk luahkan kt spe lg kalo bukan kt blog ni.. nk mesej dia , dia ade game .. takot dia makin menyampah dpt msj dr aku .. mmmmm ape yg aku ptot buad skunk ..? aku nk pjuk dia mcm ne aku da cube mintak maaf tp dia ckp tu sume bkn slh aku tp aku ta kesah kalo ni bukan slh dia pon ..ape yg aku nk adlh kebahagiaan dari dia . nk dia happy taknak dia masam, tade mood.. susah nk tgok dia happy .. biar lhaa aku mengalah dri tengok dia sedih .. skunk ni aku tak tau dia mcm ne .. aku sayang dia.. dia je yg aku ade skunk .. aku takot kehilangan dia.. aku masih belum bersedia untuk tinggalkan dia .. lagikan skunk dia tgah keje aku takot sgt kehilangan dia.. mm if korang bce agk2 korang dia dpt ta nk maap an aku .. boley taa dia terima aku blek o dia nk taa lepaskan aku ????????????????????????? ... aku skunk tgah rindu kt dia sgt2 ! ape yang harus aku buad sekarang .. tolong bagi jawapan .. aku tak kuad tanpa dia ..

Tuesday, 6 December 2011

Semua untuk Awak !

Awak !

--> Walau hati saya sakit sekali pon saya tetap nk awak HAPPY<--
--> Walau jealous mane sekali pon saya tetap nak awak HAPPY<--
--> Saya sanggup lepaskan awak demi orang lain sebab saya nak awak HAPPY<--
--> Biar saya mengalah dari awak sebab nak tengok awak HAPPY<--
--> Saya sanggup pendam sorang diri semata2 nak tengok awak HAPPY<--
--> Saya tak nak awak menderita<--
--> Saya tak nak awak sakit<--
--> Saya tak nak awak terseksa<--
--> Saya tak nak awak menanggis<--
--> Sebab saya tak nak awak jadi mcm saya<--

# Saya buad semua tu sebab saya SAYANG kn awak #
# Saya buad semua tu sebab saya CINTA kt awak #
# Saya akan selalu Rindu kt awak #
# Bila Awak HAPPY saya pon akan HAPPY #

p/s --> Cume satu je ! Bila awak dah jumpa seseorang yang boleh jaga awak .. 
Tolong jangan lupakan saya .. iKhlaS (Appy)

Monday, 5 December 2011

Bertahan !

Lihat aku disini
kau lukai hati dan perasaan ini
tapi entah mengapa...
aku bisa memberikan maaf padamu

mungkin karena...Cinta....
padamu tulus dari dasar hatiku...
mungkin karena...aku...

berharap kau dapat mengerti CINTAKU...
lihat aku disini...
bertahan walau kau selalu menyakiti 
hingga air mataku...
tak dapat menetes dan habis terurai 
mungkin karena...Cinta...
padamu tulus dari dasar hatiku...

mungkin karena...aku....
berharap kau dapat mengerti cintaku...

Meski... kau terus sakiti aku...
Cinta ini.... akan selalu memaafkan...
dan aku percaya nanti engkau...
mengerti.... bila Cintaku tak akan mati.

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih