BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Wednesday, 26 December 2012

for you dear .. *SITINURHIDAYAH*

Assalamualaikum .. Arini aku nk post mengenai dia . Untuk dia capital D ... Aku nak dia tahu ape yg ada dlm hati ni .. Aku tak kuat nk bgtau kt dia . So aku lepaskan kat sini . D klo awk bce ni sy harap awk phm . Sy tak mintak kpel blik . Tp sy cume nak awk tahu ape yg sy pendam slame ni ..sy sayangkan awak , sy taktau setiap kali sy pk psl awk . Susah sy nk syg org lain .. Mungkin sebelom ni sy sng bila sy break sy terus dpt kpel tp gan awk lain sgt ., susah nk bukak pintu hati untuk org lain selain awk by .. Kt hp gmb awk setiap kali awk letak dp sy akn save kt hp .. Berat hati nk padam , nk lepaskan awk .. sy cukup jealous . Bila kt twitter , tak kira la untuk spe .. Perasaan ni terlalu cemburu .. Walaupon untuk artis yg awk minat tu ,, tp sy tak kesah sb sy tahu sy bukan milik awk lg ... Sy tak menyesal knl awk . Takde sikit busan pon bila awk anta bbm anta msj .. Lg happy bila awk pgel sy 'DY' sy rse dri ni mcm masih lg disayangi .. Sy terlalu perlukan awk by .. Sy ni cpt busan tau by . Tp bila sy nan awk . Busan tu hilang sb awk selalu ada untuk sy even as friend ... Kdg2 sy jealous nan org lain . Happy nye mereka nan kpel mereka . Tp sy ??? Sy tahu sy tak bg awk bahagia sy dh cube tapii .. kdg2 pk npe kite tak mcm diowg .. Sy nk sgt ada hidup lama2 dlm kpel .. Lgpon dlm kpel ni hidup berjauhan bukan mkna kite takley bahagia .. Knp ramai sgt tak suke relay kite ni by ?? Jhat sgt ke sy .. Dr pmikiran org mungkin sy ni jahat , player tp diowg ade bukti ke nk mengatakan sy mcmtu .. By klo lah kite ni dijadikan semula balik sy nk jge awk betol2 buang sikap jealous tu .. Kann .. D sy nk tanya awk . Awk busan ke hidup nan sy .?? Awk masih sygkan sy ?? Mmg awk taknak dijadikan EX dlm hidup sy ,, sy pon kalo boleh taknak . Nk jge awk smpai awk jmp jodoh .. Hmmm . Imissyou so much by . Iloveyou .. Guuysss ! Aku syg dia sgt2 . Tade org lain selain dia . Cukup dia sorg yg aku ade walaupn sbgai kawan ...tp klo boleh sy nk lebih .. Rasanya lain bila kpel and kawan ...kalau awk bce ni .. Sy nk ucap thankss sb awk snggup buka blog ni .. Okey by . Jge diri awk baik2 jgn lupa makn key , jaga kesihatan awk tu yaa m.. Akhiri cerita , aku syg kau D . Syg sgt2 tak boleh nk lupakan kau , takley nk lepaskan kau . Kau masih hak aku .kby. Walaikumsala ...

Tuesday, 4 December 2012

Suara hati mengatakan im happy with her




ASSALAMUALAIKUM , terima kasih kerana membaca blog ni.
arini aku nk luahkan hati aku kt sume org.. aku semakin happy gan
 dia . so thanks pada semua yg bg semangat untuk aku bertahan dengan dia ,,biarlah apa dia nk buat..
aku harus BERTAHAN .. sb semua tu untuk kebaikan kami jugak ... dia pon semakin paham aku ..
aku tak tau nak ckp ape lagi , aku cume nk gtau thanks pda semua.. aku sebenarnye tak boleh hidup tanpa diaa !! sb bg aku dia segala-galanya untuk diri aku skunk ... aku tak mintak ape dr dia yg aku mintak dia jujur ,ikhlass ..korg nk ckp ape psl dia korg ckp laa aku takkan percaya ,, melainkan dia buad depan mata aku sendiri..aku lebih suka dia bile dia berfikiran MATANG .. aku suka dia dengancre spontan dia
 . jauh mana aku gan dia ,dia still jaga aku mcm aku ni ade sebelah dia.... aku hargai tu sume ... aku taknak org lain menilai dia then bgtau aku psl dia..baik buruk dia aku akan terimaa .. setiap hari oncall gan dia , sekali pon tak pernah dia jemu ,,tak pernah busan gan aku ,, aku pon sama sb mse aku busan , mse aku badmood, mse aku sakit , mse aku menanggis , mse aku happy , dia sentiasa ada gan aku ... dia buad aku happy ..walaupon dia buad slh tp aku tak boleh nk mrh dia .. aku terus jadi happy , senyumm jekkk .. tak pernah ada rse nak marah ke ape ke ...so aku harap sgt weii pde ex dia or org lain .. tlg la jgn amek dia dr aku ,, korg pnh rse kn bila dia tinggalkan korg , sakit tak ?? takkan korg nk tgok dia baik2 happy terus tak happy sb break ,, then bila dia kpel gan korg , korg buad perangai .. sakit tak dia ? aku harap aku ley jaga dia untuk korg .. aku tak janji tapi aku yakin aku boleh buad yg terbaik walupon aku bukan yg terbaik .. 
setiap hari aku nyanyikan dia lagu takkira aa lagu ape ahahahaahah... walaupon suara aku tak sesedap anda2 semua .. and ade stu lagu tu sepatutnya 'AKUR JANJI' tap aku nyanyi 'AKU JANJI' untuk dia
SITI NURHIDAYAH BT MAHMUD..
 AKU janji SETIAKU padamu
 AKU janji MENJAGA hatimu
 AKU janji JIWA dan RAGAKU
 KUSERAH padamu .
 AKU janji KUHANYA untukmu
 AKU janji KAULAH kekasihku
 AKU janji SELURUH hidupku
 KUDERAH padamu
ahahahahah terbaik dari ladang aishhh jauh perginye nanti ...hahahah key laa guys dah mahgrib stop for lappy ... pray dlu :) okey byeee WASSALAM dari appy

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih