BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 24 February 2013

RINDU

AAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH..
AKU RINDU DIA
AKU SAYANG DIA
AKU CINTA DIA
AKU MAHU DIA
tapi 
DIA RINDU AKU ?
DIA SAYANG AKU ?
DIA CINTA AKU ?
DIA MAHU AKU ?
.........??
even as FRIEND

Tuesday, 19 February 2013

luahan hati ..

Malam guys . aku tatau nak buka cite camne .. tibe2 hati aku rindu kat seseorang .. bila dengar lagu ni aku teringat kt dia .. aku rindu nk dapat morning,selamat malam,saya sayang awak,saya rindu awk sgt2, nk oncall sme2 smpai tertido, saya awak punya,jangan mengatal,mata awak saya punya,pipi awak londeh, and tak pernah tinggal setiap hari setiap malam setiap saat setiap masa "saya nk pelok awak . awk pelok saya" aku rindu dengan ayat tu .. aku hari2 dpt bende tu . tapi dlu sekarang . mne org nye ?? siapa orangnye .. hmmm aku betol2 tak boleh nk lepaskan dia , susah .. kdg2 aku nk ckp mse col.msj.bbm tapi aku takot,aku tak boleh nk ckp .. aku takut aku ni ss(syok sendiri) .. org dah taknak aku tapi aku masih terhegeh2 kat dia .. tapi semua org pandg rendah pde aku .. aku ade hati, perasaan . kadang2 aku jealous dengan someone tu .. tapi aku diam sb aku malas nk gaduh .. aku tahu dia bukan untuk aku .. dia hanya untuk sidia .. dan sidia terlalu baik buad diri dia .. sidia selalu ada untuk dia . aku tak. aku tak pandai jage awek . sb tu awek aku tinggalkan aku .. aku bukan mcm penk lain senang turun sana sini . .. aku bukan mcm ex2 dia . yg boleh bahagiakaan dia . tapi kenapa aku terlalu sayangkan dia ...kadang aku jealous kebahagian dia .sedangkan aku yang nk dia happy .. aku taknak dia thu ape yg aku rse ..tapi kenapa dia tak pernah nampak semua tu .. aku jealous tgok org lain . mereka bahagia .. tapi aku ? sape pun tak tahu .. orang cuma nampak aku gelak,happy,gurau, tapi tu semua luaran aku .. hati aku takde spe yg akan tahu kecuali yg di atas tu.aku tak kuat sebenarnya untuk hadapi sorg diri ..aku perlukan bantuan dri dia . hanya dia je yg aku perlukan ..aku akan jdi belagak utk kuatkan diri . aku buad semua tu sb aku nk gembira taknak sedih , aku tak boleh nk duk sorg2 nt aku rindu kat seseorg yg paling aku syg .. aku akan pikir knp aku mcm ni . knp bende ni boleh belaku. aku tak mintak semua tu . aku cuma boleh buad yg terbaik je .. tapi aku masih belom yang jadi insan yang terbaik utk semua orang .... Assalamualaikum

Sunday, 17 February 2013

SingLe !!

 Haloo guys selamat malam . kat jb sejuk sangat harini .. tempt korang cnne ?aku busan nk upodate laaa hehe lme tak update .. heyy guys nk tahu i'm single noww .. dah 2 bulan aku single .. happy kureng sedih tu ade la jugak .. tp paling banyak adelah JEALOUS ouhh . haha..tp kan bila aku pk2 balik , aku tak nak mengharapkan dia sgt .. because .. hmm tak dpt ape bunn cume dpt jealous .. alaah aku bun tak kesah ,,, itu hak dia kn ..janji dia bahagia ... nmpak bun mcm bahagia, so congrats syg ,, ahhh tp bukan ni yg aku nk cte .. aku cuume nk gtau je aku single . haa hati aku kosong . ramai mintak kpel tp aku taknak . aku tolak semuanya sebab aku tak ley terima dahh . mls nk kpel . nt kejap kpel kejap break ,, tak suka .. so better aku SINGLE .. klo skandal tu okey la jugak untuk hilangkan busan kan .. hmmm skunk ni aku happy sebab mereka ... geng monchet saya ..
 
Mereka lah yang happy kan saya wokk .. haaa tade org lain dahh .. so lepasni dah mls cri kpel . aku nk cri skandal plak hahah . klo sorg tak cukup so ramai skit ahh hahaha .. amacam okey ?? hahah ..kidding je .. hati ku masih belum terbukak untuk gadiss skunk .. nk enjoy dlu . kalo org lain boleh single dlm mse 3 4 tahun . knp aku tak boleh kann .. kene kuat laa .. hmmm .. so sape yang nk kenal2 gn aku ni .. ley im je .. kt fb ae.. yg nk num bbpin pun boleh .. mintak sajekk .. haha key laa aku nk off nk makangg sudah lapar ... bye guys thanks sb buka blog ni .. heheh assalamualaikum


Friday, 8 February 2013

nothing

Guys nyte to all my friends .. mlm2 takley tidur memikirkan someone.. mlm2 tersedar mesej dari someone..aku sebenarnye tatau nk cerita ape.. aku tatau . tp aku cume nak luahkan perlu ke aku lepaskan dia dri hidup aku ?? aku masih sygkan dia . dia tak penah nampak sume tu . aku susah nk lupakan dia.. perlu ke aku cemburu tgok dia gn org lain sedangkan aku nk dia bahagia dgn org lain.. knp perlu ade jealous dlm diri aku ?? knp knp dan knp ?? aku tahu aku tak sehebat dia yg dekat gan dia . slalu ade untuk dia boleh jmp bila2 mse .. npe la aku ta cm tu aekk .. aishhhhhh arghhh kengkadang aku nk sgt tahunpe dia tak suke aku . nk tahu sgt siapa dia dgn tettttt . nk thu sgt siapa aku untuk dia.. knp dia dh berubah skunk ..aku perlukan dia sesangat .. lantak ahh ape org nk ckp janji aku akn tetap tunggu dia weii .. mls dh mencari org lain .. cukup hanya untuk walaupun sebagai kawan .... aaaa misss nk dga org ckp dlm call "nk tidur pelok awk" missyou bby .. awk tahu takk sy rindu gegila nan awak haa ... rindu nak oncall nan dia haa. rindu wei .. hmmmm dlu sebelom tido mesti call dia smpai tetidoo n oncall time tido .. skunk :( skali sekala jepp.. dia bz so susah laaa .. hmm awk missyou budak chubby .. missyou syg ..hmmm k la nk tido bubyeee

Friday, 1 February 2013

1 FEB 2013


Assalamualaikum.

 selamat malam kengkawan , malam2 ni tatau nk cite ape kt blog cume aku nk kongsi arini 1.2.2013.genap aku nan dia 2bulan walaupun sebagai kawan dia still ingt and tak lupa . aku bun takkan lupa..haaa dan aku harap smpai bila2 takkan lupa setiap hari bulan 1 dlm kalendar adalah hari yg paling aku syg ..mcm mne aku syg dia ,aku takkan lupa.... hahaha . tp taktau plak dia nk lupa o not ..tu hak dia. dia bun dh okey aku rase kwn lebih baik dri dia . sb bg aku skunk walaupon kawan aku still happy . and dia tak pernah tade mse untuk aku selalu dia ade .. dia bz cmne bun dlm 1 ari dia akn bbm aku .. cume call je la.. sb aku keje malam kn so susah sikit nk call. aku rindu suara dia .gelak dia . tak kesah sume tu yg penting dia happy gan aku .. heee happy ke ? persoalannye pada dia... hahaha dia tak mcm ex2 aku dlu .. walaupon dh break dia ttp ade dgn aku ... hehehe walaupon hati aku ni susah nak lepaskan n nk lupakan .. bg aku dia tak pernah nk marah aku hahaha .. aku bun tak geti nk marah dia . asl nk marah je mesti dia buad lawak, tuka topik , so marah geram sume hilang tibe2 hahahah .. knp yek .. aku taknak pape dr dia . yg aku nk dia yg terakhir dlm hidup aku .. maksudnye aku taknak dia lupakan aku , tinggal kan aku.. sb aku dah malas nak carik kpel dah . penat .. layan dia lg bgs walaupon sebagai kawan .. permintaan aku tak bnyak . aku nak jumpa dia.. asal nk jumpa je ade je problem :( knp yee .. mungkin masa blom nk bg aku jmp dia .. tape aku still sabar .. yg penting tu aku nak sgt jumpa dia. and bila dh jumpa firstly aku nk pelok dia kuat2 haaaa ... hahahahahaha .hope tade spe yg mrh and jealous ahh .. hahaahah .. aku syg dia mcmne aku syg family aku .dia dh setaraf family aku haaa .. okey .. smpai sini jelah cerita yg aku boleh kongsi , nt kalo ade cite baru aku bgtau korg keyh .. bye nite 
Wassalam 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih