BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Thursday, 29 March 2012

Kenangan hidup kt KL !


23 - 25 Mac 2012
Hah nampak tak sebelah tu sape artis Popular hahaha..

Ni yang nk kongsi ni.. 
Aku gerak KL hari jumaat .. 
sampai KL aku dpt knl2 gan mbe aku ,  lepak gan diowang best r , aku ingt penk yg berumur ni kureng sikit tp bila aku join diowng aku rasa best happy kot.. hahahaha . anywy thanks ard n prends sb knl an aku dgn mbe2 ko.. pastu stay uma ard . tak sbr nk jmp awek besok..
 Sepatutnye aku nmp dia hari sabtu . bes mbe aku buat hal, dia pon buat hal . terus aku tak jd jmp dia.. sedih kot .. mm tem tuh aku mmg tension r... ye rr sb aku sorg2 kot an.. last2 ptg sabtu tuh aku g puchong uma makcik mbe aku yg ikot aku g KL ni.. aku benggang gila kot gan dia ... ye r dah r ajk dia trun KL pstu aku plak wt kpala angin aku .. hahah . wt dang je r knn.. besok pg nye bru aku jmp aweks aku kt MID .. aku smpai mid kol bpe seyhh.. kol 12 lbh kot .. tgu awek aku dr kajang mak ai sampai kol 2 .. niat hati nk blek jb kol 2 .. tp tgu awek aku kol 2 hahah .. so tman mbe aku g shopping r sementara tgu awek aku smpai .. dia smpai je dgn segan,malu sume haha . wat muka bodo tgur r diaa . hhaha segan kot babe .. ye r kali kedua kot aku jmp dia,, pandai plak an dia pjuk aku pasal semalam .. hahahaahah ... pastu kteowg g makan.. sb dah lapar sgt .. then jaln2 smpai kol 5 bru blek JB.. kejap jekk aku jmp dia sb mbe aku keje an,,mse nk blek tuh .. pergh mcm susah kot nk lepas an diaa.. jauh kn dia stay KL aku stay JB.. mm sedih sgt2 laaa sb nk jauh gan owg tersyg ,,, heheeh ape pon aku happy sgt jmp dia.. walaupon kejap an. aku dtg KL sb nk lepaskan rindu jeee hahah....n kalo korang semua nk tahu.. aku ngok dia da berubah mcm dlu .. slalu text aku ,, kol2 aku .. klo mcm dulu hareemmm dia nk text aku.. kdg2 jek .. aku harap sgt lepas ni dia akn terus mcm ni .. aku syg dia.. sgt2 ..  thanks sb sgup dtg mid , sgup tak kje smata2 mau jmp b.. loveyou syg .. sy syg awak ... 

Wednesday, 14 March 2012

Menanggis Lagi !

Down Gile !

Kenapa r semua ni kene kt aku ! 
aku bukan nk salah kan sape2 .
tapi skunk mmg aku down gile ! 
kenapa semua org tak phm perasaan aku. .
kenapa perlu jadi mcm ni. .
banyak sgt ke salah aku pada dia ??
aku buat ni bukan nk mintak simpati kt korang semua.
tapi aku dh tak tau nk luahkan kat sape !
kalo aku luahkan kt someone ni nt aku nangis !
susah sgt nk luahkan . bila aku pikir balek ape yang dia msj aku mmg aku melalak lha !
aku ni seorang yang lemah tak mampu nk lawan balek !
aku jugak seorang yang cepat mengalah . . .
................................................................................

Awak ..
saya sayang kn awak .
nape awak buad saya macam ni..
awak dah berubah skunk . nampak sangat perubahan awak..
bz sgt ke awak sampai susah sgt nk balas mesej saya..
kalo mesej pon mesti awak akn bls mm k mm k tu jek ..
spe sya sebenarnye di hati awak .. 
saya tahu awak ade simpan rahsia dr saya tapi tolong bg tau saya awak..
kite boley sattle bek2 kan , boley buat berbincang .. 
ape guna saya sbagai kpel / kawan awak ????
susah sangat ke nk kongsi jiwa awak pada saya. .
kadang2 saya nangis sorang2 pk pasal awak ..
teringat kt awak . . knpe erk awak skunk dah berubah ..
kalau awak dah ade boy len pun tolong lha bgtau saya.
saya boley lepaskan awak ... 
saya taknak awak sakit . .
dari awak pendam . yang sakit nye saya .. 
awak nk ke saya menderita sb awak ?????? 
kalau taknak tolong lha bgtau saya ape masalah awak ..
siyes awak dah berubah sayang .. 
kalau lah awak jadi tempat saya kn mesti awak akn rase ape yg saya rsa skunk.
pedih sgt awak .. saya ni mcm ade tak je dlm diri awak..
sya rasa saya dipinggirkan..
saya sebenarnya tak sangup nk lepaskan awak ..
saya dah sayang awak sangat2 .. 
YA ALLAH nape semua ni perlu terjadi ?
awak tolong bagi perluang terakhir kat saya untuk menjaga awak ..
saya dah tak larat nak hidup seorang diri tanpa awak ..
saya dah terlalu sayang kan awak..terlalu sayang !
awak tolong paham perasaan saya....
saya tak sanggup kehilangan awak ..

...................................................................................

Nysa Anyss Saya Sayang Awak Sangat !

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih