BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 9 March 2014

Lagi DAN Lagii..

Hye Salam ahad untuk semua..
Aku tatau nk luahkan kat sape lagi ..
kalau bukan kt blog. 
Aku tahu aku salah tapi 
mungkin dia tak paham apa yg aku maksudkan
Dia marah sangat kat aku .
aku accept ape yg dia cakap. sb myb slh aku
aku tade niat nak melawan dia or what tapii hmmm.
aku cube mintak maaf . 
aku cube tenangkan dia.
aku cube betulkan keadaan
tapi dia still ego..
aku tak boleh nk ckp ape kalau dh itu cara dia.
ape yg aku dapat buad skunk 
bersabar . pertahankan hubungan ni..
nk wechat dia takot aku merimaskan dia
jadi aku diam .. tapii aku rindu
aku degil hantar wc kt dia..
bila dpt wc ingtkan dia tapii ..hmmm
aku nk mintak maaf .. aku bukan yg terbaik yg pernah
dia knl gn penk lain slme ni..aku taknak hidup tanpa dia.
aku tanak dia tinggalkan aku .. aku sayang dia sgt2 ..
cakap la ape korg nk ckp aku tetap sayang dia.
-NUR AYUNI FAUZI-

Saturday, 8 February 2014

weeeLOVE

Selamat malam guys.. 
malam semalam n malam ni rase happy sgt . sebab dia manja sgt.. aku suka cara dia jujur even dia keluar gan spe .. dia ade untuk aku.. kadang2 aku gaduuh gan dia.. kadang2 aku bahagia sgt mcm dunia ni kami punye .wahh hehe.. aku gaduh gan dia bukan bermakna hubungan kami akan terhenti .. mungkin tidak sb kite dpt belajar dr kesilapan tak kire salah siapa.. kalau ditegur cube betulkan ,, salah seorang harus mengalah ,, kalau tak takkan kemana la hubungan ni kn.. so aku yg besenye akan mengalah .. ego dia terlalu tinggi tapi aku cube reda kan . insya allah,, salah dia pon kite kene mengalah , kalo dua2 tak mngalah smpai bila ?? so lps kjadian tu dia layan aku baik myb mood dia ,, smpai buad aku mimpi ouhh haha.. n sejak meet dia aku rase sgt yyg diri aku ni tak kosong mcm dlu sebelom aku kpel gan dia.. dia sangup buad demi aku . n aku sangup buad demi dia.. act aku rase aku rugi sb tak knal dia dr awl..nampak je ganas tp dia baik sgt .. hati dia lembut .. mcmni la yg aku cri slame ni .. kalo dia bce ni. aku mintk sgt. please .. kite gaduh mcmne bun kite pertahankan relay ni.. aku dh tak sanggup nk cri pempuan lain , and dh tak sanggup nk memulakan o mencintai org lain .. walaupun kau slalu mrh , merajuk ... aku akn tetap selalau di hati kau syg .. aku mintak sgt .. macam yg penah kite janji dlu. aku selesa hidup dgn kau seriously aku happy gila kenal siapa kau .. n klo ko nak tahu setiap saat tanpa kau , aku rase sunyi . kdg2 aku gelak sorg bila memikirkan ko .. bila kerja ,, teringat kan kau.. senyuman . ketawa. marah , gurau . setiap saat tu pentingnye kau dlm diri aku syg.. thanks sb hadir .thanks sb bg aku kebahagian .. aku syg kau sgt , hope kau juga sme seperti yg aku fikirkan .. okey syg .. for you NAF..

#okay babe .. thanks for reading this story.. see u guys .kbye gutnite Assalamualaikum

Wednesday, 5 February 2014

ILoveyouSayang

Nur Ayuni Fauzi
My love My Sweetheart 
'Ayufie'

Kita selalu gaduh.
Tapi saya tahu awak sayang saya
N awk pun perlu tahu,
Saya sayang awakk.
Saya tak sangka hubungan sy gan awak sgt kuat,
Saya mengalah bukan sy lemah .
tapi saya sayang awak,.
saya taknak awak sakit. biarla sy yg sakit .
saya akan cube pertahankan hubungan ni.
demi awak ayuni.. saya sanggup buad ape saje,
saya tak pernah busan dgn awak,saya tak jemu dgn cara awak,
malah saya happy bila wujudnya awak dlm diri saya.
cume saya mintak satu dari awak.. TOLONG
kurangkan ego awak,,
Saya tanak awak tinggalkan saya..
Saya dah terlalu percaya pada awak,
dengan siapa awak bekawan..
Sayang ??
Awak manja sgt sayang ,
Awak caring sgt sayang, 
Awak sweet Sgt Sayang.
Saya janji yg sy takkan curang gan awak.
insya allah sy akan jage hubungan ni .walau ape terjadi.
Simpan detik2 ni saya gan awak.
Kenangan awk first time d JB,,
Iloveyou sayang.

> HANYA AWAK YG SAYA SAYANG<
>HANYA AWAK YANG SAYA ADA<
>HANYA AWAK SAJA YANG SAYA CINTA<
*AYUNI FAUZI*



1 Feb 2014

Malam guys.
Throwback with sayang.. 
dia berada di johor bahru..YEAHHHH !!
Aku happy gila bila dia ade di sisi aku
terasa sayang tu lebih hmm.
Bermalam dengan dia. 
Sehari suntuk bersama dia.

1febuari2014
pepagi aku bangun dia ade kt sebelah aku
selalunye just wish morning je kat dia.
tapi tarikh ni dia bersama aku..
aku rase seronok sgt2 . bangun pagi dia ada kat sebelah
pagi tu kami siap2 pergi LEGOLAND okeyy..
berdua bersama dia. tade orang kacau..
aww sgt happy gila.
masok legoland . beli botol air legoland
korang tahu ada yg tegur kami kembar,
HAHAHA
then budak tu siap ckp lagi 
'KORANG NI SWEET COUPLE'
hahha thankss .. aku mmg tahu tu.
dpt spend time gan dia..
rase seronok takley ckp ape la..
tengok muka dia. lega hati aku..
pastu lepak stulang smbil makan mcd..
sumpah aku rindu time dengan dia..
dia yg terindah buad aku yg pernah aku kpel slame ni
dia sanggup buad ape untuk.. 
aku terharu sgt .. thankss syg ..

Gamba2 aku gan dia sepnjang 1.2.2014





With SAYANG !!

Hye nk update lagi ni.
Hari yg paling dinantikan seperti yang dirancang
 oleh kami yg bergelar AYUFIE (ayuni @ appy)
 JOM BACA..

-31 January 2014-
Aku pagi2 dah bangun dari JB gerak KL amek dia.
gerak gan mbe aku MJ and IDA.. seronok gila.. 
Smpai sne tguu dia kt TBS .. arghh lagi seronok. haha 
TAPII,,,,,PANASS !!!
Last2 kol 2 lbh baru jmp dia . arghh muka masing2 dh panas
sebab cuaca panas.. aku bun terus gerak balik jb la. 
lepastu kt highway boleh jemm 
pale otak dia ahh knn tanak penadd pulakk.
Nak buad cmne .sayang punya pasal ann.terpaksa la bertahan

aku nk kongsi skit laa gamba2 ak gan dia,





Tuesday, 4 February 2014

First Meet NAF ,, (24.11.2013)

Haa guys jmp lagi .. 
Jumpa dia tatau nk buad ape sb plan nk g ts jee. tapii last2 lepak karok,, haa ..

.........Macam ni ceritanya ...........
Aku gerak KL.. anta adek aku .kebetulan dia ade kt KL. aku bun jmp lah dia.. 
Jmp kejap je sb masa tak mengizinkan.
. almaklomlah aku nk blik jb esok nye,, 
Mula2 jmp dia malu la babe.. dia bawak mbe dia sapikk... 
dia jalan dorg ,aku kt blakang cm org bdo main hp.
 haha pdahal kai baju kpel ni ann..tak tegur..
 last2 dia ajk g karok. aku bun layan ahh.. g karok gan dia,, 
Dalam karok baru aku tegur dia.. nk rapat2 sume haa
kalo takk jauh2 ..
 hey first time meet kot.spe tak malu ann
mse tu laa nk bermanja2 haishh rindu gila haha..
dia ni garang act tp hati dia lembut sgtt ..
lepak gan dia smpai petangg . 
jmp anak angkat dia (ZARA)
comey sgt .. so happy gila jmp dia.. 

Pic gn dia 
Kenangan



...........................................END..........................................

NEW STORY 2014 !!

Haloo guysss !!! lama betol tak update blogg,, haaaa . dh tahun baru kann .ada cerita baru.. rindu bebeno nk update ni haa.. aku mlss nk cite bnyakk. korang pasti rindu aku pnye blogg ann..okee
Tahun baru ni aku nk kenal kan korg gan awek baru aku laa... siapa dia ??.. nk tahu dr awal ?? okeyy jommm scroll smpai bawahh ..

WHO THAT NAF ??

Siapa dia NAF ?? aumm dia kekasih baru aku laa.. aku cite dari awl ae,, act dia mbe aku dari BBM key,, dia pnh nk usha aku tp aku sombong sb time tu aku dh ade kpel ,, (jenis aku mls nk melayan bila dh ade kpel) so aku buad bodo ahh. dia nk lyn aku ,aku rase rimas jd aku terpaksa delete dia.. tak lame lps tu dia add aku balik kt bbm.. haha aku bun delete dia balik. hahahaa .. hmmm then dlm stahun lebih cmtu .kitorg berpisah.. tahun lepas 2013 .. musim WECHAT ... mbe aku ayaii buad groupp kt wechat .. ade dia . si NAF ni. aku tak kenal dia sgt tp dia yg knl aku..dia bun add aku kt wechat.kami rapat laa even time tu aku ade kpel dia bun ade kpel.. dia tegur aku dlu . tapi aku mls nk layan .. sb aku tak kenal dia sgt.. tapi aku layan jugakk sb aku busan gn kpel aku .. dia caring .buad hati aku cair kot . dia amek berat psl aku , masing masing hati dh suka sma suka.. tp tk bole nk declare lg sb dia ade kpel ouh hahaha,,, lme jgak dlm 2 bln aku bkawan gan dia,,tup tup dia break gan kpel dia. aku sambung ahh smpai tatau bila aku gan dia declare..then aku amek keputusan date kpel aku gn dia ikot tarikh besday dia 12.November 2013..huhuh,, tp aku mmg happy gila knl dia..seronok la.. hmmm dia yang dikenali sebagai NAF atau nama sebenar NUR AYUNI FAUZI.



My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih