BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 24 March 2013

errrrrrrrrr SADLIFEEEE


arghhhh ! knp dengan aku . hidup aku kosong .. kosong sgt .. aku taktau nk luahkan kat spe . masing2 dh hilang . masing2 nk jauhkan diri dri aku kenapa ?? ape salah aku..
hmm ape la jahat sgt aku ni .. aku tak kuat .aku perlukan org yg dekat dri aku utk bangunkan aku balik . tapi siapa ?? 

D ->.. 
aku still syg kan dia .. aku susah nk lepaskan dia sb dia yang paling aku syg .. walaupun dia dh ade kpel tp aku still anggap dia kpel aku .. kalo boleh aku nk dia mcm dulu walaupun sbgai kwn . sb aku dh takde sape2 .. dia je yg ley paham aku .. aku tak boleh tgok pic dia ,aku boleh rindu . rindu suara dia, gelak dia . rindu nk oncall nan dia . rindu nak bbm mcm dulu .rindu nk nyanyi tok dia ,, rindu semua pasal dia .nak2 mse dia mgadu . rindu sgt .. semua tu kenangan bg aku , knp dia yg paling susah utk aku lupakan... kenapa dia berubahhh ?? kenapa ..mmg dah takde mse utk aku .. hmmmmmm

SOMEONE! -> 
aku sebenarnye suka kat dia .. tapi aku saje ckp nan mbe2 aku sume yg aku saje2 minat kt dia sb dia comeyy haha .. tapiii dia ego. sombong  .. dia staff baru kat tmpt keje aku .. sebelom aku bg dia feroro rosher dia still ley nk lyn2 aku . tp start aku bg coklat tuu dia tgok aku bunn mcm marah .aku tatau knp .. aku kengkadang segan .. sb ape .asl dia msuk je nt mbe2 aku yg lain sume tgok aku .. aku nk cuba tegur dia bila berdua tapi aku takot ,aku takot tak dilayan oleh .. lagpun dia tua dari aku . jarak aku nan dia 10 tahun .. and aku ni penk .. takkan dia layan kot bawah umor plak tu... hidup aku kosong lepas break nan d .. tapi bila dia dtg balik aku rase happpy je ,aku tatau npe... and sejak harini (jumaat 22.3.13) dia masam muka and dia jeling aku kot td .... nampak sgt yg dia benci aku ... ntahh la babe .. sejak dari tu hidup aku kosong balik . mcm dah tak jadi nak usha dia .. sb takut dimalukan oleh dia ,, so lebih baik aku diam dari aku berkata ape2.. kannn . aku tak mengharap sgt utk dptkan dia .. sb aku tahu dunia aku gan dia berbeza,, dia pandai aku bodoh .. dia bekerjaya , aku sijil je bunn .. hmmmm

Saturday, 9 March 2013

OUUHH CRUSH !

Haluuu GUYS ! aku skunk bz dahh keje .OT lebih nk cri wet .tade mse nk buka tenet suma so kengkadang je aku bukak .. tapi dalam mse yg sama aku USHA awek2 hahah ,, ni nak cite ade crush baru hhahah .tapii dia cm dah kawen je, dia santek comel . ayu jepp .. aku kengkadang segan bila tersempak nan dia hahaha.. malu weeii .. haha tapi kengkadang happy bun ade .. hhaha .. dia pakai BB(BLACKBERRY) aku nk mintak bbpin takot tibe2 dia tnye knp plak ann. so better aku diam , memerhatikan dia dalam keadaan org taktau . hahaha.. aku segan sb dia tua dr aku . umur dia myb dlm 25 keatas ... aisshh cantek dia. agak2 kalo aku hidup nan dia ade org marah ? jealous ? iri hati ? tak nan aku .. hahaha . sb aku ni penk je bukan jantan ..aku bun tatau sama de dia layan penk o tak hahha .sokay la aku tak kesah .. sampai bila aku nak cmni ? tunggu certita baru nanti .insya allah doakan aku dapat dia . hahahahaha okey byee salam thankss anyway .

Tuesday, 5 March 2013

SadLIFE ..


Setiap kali aku bukak lagu ni aku teringat kat someone .. aku tatau kenapa . kalo korg pernah dengar korang  bce dan pahamkan apa maksud dia . . dengan sekelip mata aku akan ingat dia , dan tanya [ada dri kenapa aku macam ni . apa salah aku .sedangkan aku cuma mahu yang setia .jujur..... kenapa ??


CINTA TAK BERSYARAT

Tak ada sedikit pun sesalku
Tak bertahan dengan setiaku
Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu.. oh..

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yang hebat
Hingga ada alasan bagimu
tuk tinggalkan setiamu.. oh..

Demi nama cinta
Telah kupersembahkan
hatiku hanya untukmu
tlah ku jaga kejujuran dalam setiap nafasku

Karna demi cinta
Telah kurelakan
kecewaku atas ingkarmu
Sebab ku mengerti cinta itu tak mesti memiliki

Andai saja bisa kau pahami
Layaknya arti kasih sejati
Karna cinta yg sungguh
Tiada akan pernah mungkin bersyarat.. oh….

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yg hebat

Sunday, 3 March 2013

Kenali Mereka .. jomm

GENG MONCHET !!!! 
Hahaha .asek cite pasal awek jek kann , haa Laa ni aku nk cite siapa budak2 monchet ...
Firstly nk bgtauu mereka ni kengkawan aku siapa yg jumpa aku kat luar dgn diowg jgn ckp aku kpel plak , hahah sb dia family aku yg kedua ,,, 

AWEEN 
Ni AWEEN atau bun MAK SEMAH. haha tapi aku pgel dia k.wiwin ,,,sb dlm gengMonchet dia paling tua . so aku bun dah angap dia cm hakak aku ,, dia baik ouhh ., best kawan nan dia .. comel je org nye .. kalo layan kepala dia boleh jadi gila ,,, haha .. nk kenal nan dia bolee hang p tanya diaa la.. haha
         
HELLEN
Ni Plak mbe aku HELLEN dari kolej .. ni num dua kepala gila mse kt kolej ..aku layan dia aku jadi sewel .. hahah sampai skunk .. bnde tak kelakar bun ley jadi kelakar .. dlu aku nan dia sme2 susah sme2 senang .. mcm aku ckp mereka ni family kedua aku .. sigemok yang comel .  

SUKMA
Dia ni yang diberi nama SUKMA atau MAK JEMAH . dia mbe k.wiwin tuu tapi kiteorg rapat start dia ikot k.wiwin tu balik uma sewa dlu .. mula2 malu nk tegur tapi bila dah tegur tak tidur malam katanya hahahaha .. Ni lg teruk ,bila jmp jee ade jee bnde dia nk menyakat aku . kesian aku :( tapi aku suka dia sporting ,, sempoi .. sisantekk nii kann hahah

NIA 
Ni mbe aku NIA .Antara geng monchet ,dia paling lama aku kenall . dari aku sem satu kenal kt kolej .dia sebilik gan aku .. dari sem 1 sampai skunk aku still mbe nan dia ... hahahah ,sb dia ni slow sikitt .. hahaha jgn marah ye budak santekk bhahah

KAMI BUDDYZ . KAMI TAKKAN BERPISAH
 skunk ni aku happy nan diowg .. hope tade org yg ley pisahkan kami la kann . haaa hidupp aku happy nan dia la skunk .. aku sayang diowg mcmne aku sayang family aku .haaaa .kalo setiap kali jumpa wajib ketawa smpai nk terberak2 ,haha kengkadang lepak kluar masuk toilet hahahah .aku enjoy with them .. lepak sesama , enjoy sesama , kami sempoi , kaki gosip, kaki bahan , kaki gelak , kaki lepak ,..walau ape pun yang terjadi aku taknak berpisah..sayang korang lahh ,, hahahah okeyy .. sampai sini jelaa yang perlu aku sampaikan .. nt next time aku update baruu .. bye nite salam ,,


My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih