BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Monday, 31 October 2011

Detik Cemas Malam Ini..

hahah kira jam 8.15 mlm td..Berlakunye tumpahan air mata antara kami. hahah ..
siot jew .. tga syok2 men msj  gan dia tbe2 dia anta msj ckp nk kawan je lagpon dia nk aku jd gurl ,
dia nak aku brubah tapi ko tau kan aku bila da syg seseorang susah kot aku nk lupakan.. aku baru je lps break gan ex aku.. and baru nak hpy blek dgn dia tp tiba2 je anta mcm tu nges ta nges r siot.. haha .. dia kol aku reject ko tau ..
sedih kot org yg aku sayang .. last dia ckp dia gurau je .. yes dia mmg kaki gurau.. tem tu tak tau yg aku tgah touching gle . haha btw best awak punya lakonan syg buat air mata saya jatuh sayang hahaah .. loveyou .. hahah kami ta break pon . welk spe tah nak lepaskan awak .. 

Sunday, 30 October 2011

Kau lah Segalanya Babe !




Hari ni aku sedih sgt bila aku dpt tau yang kawan aku pindah kolej untuk sem depan. sedih dowh ,, aku da angap dia cm akk, awek, mbe paling baek kt kolej ,, tpi bila kawan aku gtau dia mungkin pindah kolej aku mcm tak cye , n bila tnya dia , dia ckp dia dah confirm ,, aku sedih gila ,, sb dari sem 1 - sem 2 walau ape pon yang terjadi pada aku dia mesti ade untuk aku,, sentiasa g makan sama2,g kelas sama2 ,kua sama2 , tp bila dia nak pindah aku mcm sedih,, sb aaku selalu gan diaavrytime ,, nek sem 4 . tanpa dia aku rasa aku tak boleh hidup,,tape la babe pape pon kite tros jd membe bek k,, even ta jmp pon,, aku akn jmp kau,, .. dulu aku dia nan manja , tp manja buad hal , jdi tgl kami berdua , taun depan tinggal aku sorang ., sedih nye ,, dia yang aku maksud kan adalah NABELLA AMANI ... kau lah MEMBER TERBAIK aku bila kat kolej .. lepasni hilang lah sorang budak BLACK GURL.. tak de spe yang boleh ganti tmpat ko.. aku akan selalu ingat burger yang tak de sayor,, oke ,, ella aku harap ko akan berjaya . k heee .. ta pat nak jalan gan ko lg .. jaga diri ko keyh jgn lupa kat aaku  .. sayang ko sangat2,..loveyou babe ..MUAHMUAHMUAH

Sunday, 23 October 2011

Suara yang membuatkan aku sayang + rindu ,, hahaha !

korang tahu dengar suara dia pon dah buat aku rindu kt dia ..hah ..
aku ta rase rugi kalau topup aku habes sb dia.. kalo satu hari aku ta dengar suara dia tak sah dowh . hahaah .
makin hari makin manja lak perangai dia kt aku .. best nye ,, hahaah aku suka yg cmtu ... dia jenis pham perasaan aku.. hah ..  biar lha ape org nak ckp pasal aku nan dia.. yang penting dia dah cukup sempurna dimata aku,,. hah ! sb tu lha aku sayang dia.. so skunk dia da start pgel aku gemok. haha gemok ke,, aku kurus je dowh .. haha dia tu yang buncit.. yeah .! pangelan dari dia  ari2 kot tak pernah miss .. hah sedap ati aku bila dapat dengar suara dia .. yang garang.manja,comil hah .. hahahahaha ,,Opps syg sory ye cik buncit !

Wednesday, 19 October 2011

Siapa Nysa Nyss ??

Hello Babe.. 
Appy ? hmmm Sape nysa anyss yang kat dalam FB kau tuh.. Jawab Appy ? Ok korang kalau korang nak tau dia salah sorang insan yang aku ade sekarang. dia telah mencuri hati aku korang tahu tak . hah ... Kami declare nak ikotkan 9 Okt 2011 . hah tapi kteorang ambil 1 Okt 2011 . Perkenalan aku dengan dia tak dirancang sebenarnya ..aku mula kenal dari fb appy efie and lau korang nak tau dia ni mbe kelas adek aku budak bangi dulu mase aku add dia aku gan dia tegur biasa2 je mcm mbe2 kan , then dia add fb appy setan itu pon kami tegur tak tegur lha.. and terbaru ni aku start rapat gan dia tem tu kt fb appy setan, aku buad wall macam ni (ade someone telah mencuri hati saya and dia adalah pencuri yang dikehendaki) then dia pon coment spe ? aku pun saje2 je jawab nysa anyss .tapi padahal kat wall aku sebenarnya bukan dia tau tak.. orang len.. hmmm ?? last2 aku chat nan dia aku gtau dia yang aku pernah hantar mesej raya kat dia and aku mintak num dia kt adek aku.. start dia mesej gan aku, aku tak tahu nape len je . and aku rasa happy bila berkawan dengan dia . best sangat2 , dia dah buad aku lupakan seseorang yang aku sayang , dia dah buad aku jatuh hati kat dia . sb dia aku dah takde perasaan pape kat ex aku .. jujur aku bagitahu tem tu aku suka kat dia .. tapi aku takut nak luahkan sebab nysa jenis tak layan pengkid.. emmmm tapi takpe aku redha je dengan keputusan yang dia bagi sebab aku tahu dia tak layan pengkid kan.. aku blh terima kalau dia ckap dia nak aku gan dia berkawan... tapi sebelum aku bagithu kt dia yang aku suka kt dia .. dia bagitau kt aku yang dia dah ade boi and dia pun tak tau dia nak pilih aku or boi dia... last2 aku gan dia kpel n dalam masa yang sama dia kapel gan boi dia, mungkin aku ley paham sb dia jenis yang tak layan pengkid .. hmmmm tapi kteorang kantoi gan boi dia sebab gamba2 aku dalam fb dia.. aku cuba untuk pertahankan dia tapi boi dia tak ley terima dia.. jadi aku pjuk dia suh berbaek dengan boi dia n aku boleh lepaskan dia tapi dia taknak sebab boi dia memang dah ta nak terima and taknak dengar penjelasan dia..jadi sekarang dia cuma ade aku sorang je.. mungkin semua sebab aku diowng break kn.,, tapi sejak aku kpel gan dia banyak perubahan pada diri aku sekarang .. (To nysa saya akan jaga awak saya akan janji yang saya akan berubah demi awak.. saya takkan sia2 kan hidup awak lepas ni keyh .. saya harap awak pun macam tu.. sekarang susah untuk saya lepaskan awak sb saya dah sayang gila kat awak .lantak lah ape orang nak ckp. sb awak dah buad saya happy ) Ermmm saya Appy Bin Hamsani Sayang Sangat Kat Awak Siti Hanisah Bte Zuki .. oke . loveyou muahmuah sayang ! Awak Appy Punya.. Appy Nysa Punya !
Ahahahahahahahahahahahahahahahahah.. Sambung Laen Cerita Appy Senteng Crew ! 

LUAHAN HATI AKU UNTUK DIA KEKASIH LAMA !

Sad. Sad. And Sad..
Assalamualaikum ,,Hari ini aku nk cerita tentang kehilangan insan yang paling aku sayang. Pada malam 23 Sept 2011 aku sedih and sedisebab ? break gan dia (lya) .. mula2 tu mmg aku senang nak terima bila dia buad keputuan tapi sayang aku dengan dia dah setahun lebih hidup berjauhan gan dia.. aku happy sangat. dia pandai jaga aku.. dia paham aku.. tapi di sebab kan perkataan "BODOH" yang aku tersalah cakap dia melafazkan perkataan "BREAK" kdg2 terkejut jugak tau . ingat dia men2..tapi laslty kami break,,memang aku tak boleh terima .. seroius babe ,,aku mmg sayang dia + cinta kat dia.. if korang nak tahu dia je gurl yang aku tak pernah tipu .aku jujur babe gan dia. sayang aku tak pernah pudar tau tak,, tapi tu lhaa nak buad mcm mne dia memang dah tak boleh nak terima aaku lagi.. aku try dan try .. ada kalanya aku try nak mintak kpel blek tapi mungkin di hatinya dah tertutup untuk aku .. aku akan accept permintaan dia ,,, mungkin dalam masa yang sama dia tak tahu yang aku masih sayangkan dia , rindu kt dia ... and dalam masa yang sama jugak aku ingat nak baek semula dgan dia ,,tapi dia dah ade yang len ,,, aku akan accept sume tu,,, lepas je bende ni belaku kami gaduh di fb sb dia ckp aku buat cite bukan2.. padahal bagi aku cikit pun tak,, and start kami gaduh sampai sekarang aku gan dia dah tak tegur sapa... hmmmm ..To alya yaya if kau bace blog ni aku mintak maaf kalau aku ade buat salah dengan kau , aku tak de niat nak sakit kan hati kau , sekarang kau dah ade peganti aku,, aku harap kau dapat jaga diri kau and aku doakan kebahagian kau dengan dia okey.. Sepertimana yang kau mintak kat aku ,kau suruh aku lupakan kau , cari peganti kau . kan.? sekarang aku dah jumpa sape yang patot mengantikan tempat kau ... thanks sebab kau jaga aku thanks sebab ambil berat tentang aku, and thanks sebab sudi jadi teman hidup aku selama 1tahun 23hari,,, thanks babe .ade masa aku jumpa kau keyh.! bubye .. 

Tuesday, 18 October 2011

Siapa Saya ?? Jom Kenali Diri Ini..

HYE !

Aku Appy @ Fifi.. hah nme pompuan . hakhak .. umor muda lagi baru 19 tahun..in a relationship, !ini blog kedua yang pernah aku buad , sebab blog lama pasword aku lupa lha dowh.!
errrrrrrrr .. k kt blog niyh aku nk tulis pape je yang aku nk tulis .. sb aku punya blog lha bukankorang punya ..err sengal..! tentang diri aku .. perjalanan aku seorang pengkid . kehidupan aku dengan family.perasaaan aku yang orang ta pernah nak ambil tahu n tak tahu .. aku ni jenis sombong bila tak kenal tp kalau da kenal tak kan sombong nyer lhaaa.. gangster..? spe? aku? . Ahahhahaah tade lah. penakut kowt . hah ! baru kau tahu. hahahahhaha..tak minat nak mengedik dengan pempuan.. aku plak jenis yang cepat sayang kan seseorang and lambat nak lupakan seseorang .. Ahahahaha ! banyak cakap kowt . gerenti pekak kalo dok sebelah aku. .. Ahahah , k ni aku nk bg email faceboook aku Fiqshanafiq@yahoo.com 
dan Alya_apy92@yahoo.com... pasword ?? email suda nk pasword buad ape . huh ! k if da add tegor lha. kalo da tgur jgn sekali jetegor k . tgor bnyak kali sampai aku muak. hahahhahah ...k lha aku nk out nak tidooo ! daa .ehh jap2 sebelum terlupa nk gtau jgn bace je k,,alang2 da bace follow terus lha yeeee.. ^_^yeye syg b tido keyh (bini suh tido) bubye.. HaHaHaHaHaHaHa 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih