BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Thursday, 29 March 2012

Kenangan hidup kt KL !


23 - 25 Mac 2012
Hah nampak tak sebelah tu sape artis Popular hahaha..

Ni yang nk kongsi ni.. 
Aku gerak KL hari jumaat .. 
sampai KL aku dpt knl2 gan mbe aku ,  lepak gan diowang best r , aku ingt penk yg berumur ni kureng sikit tp bila aku join diowng aku rasa best happy kot.. hahahaha . anywy thanks ard n prends sb knl an aku dgn mbe2 ko.. pastu stay uma ard . tak sbr nk jmp awek besok..
 Sepatutnye aku nmp dia hari sabtu . bes mbe aku buat hal, dia pon buat hal . terus aku tak jd jmp dia.. sedih kot .. mm tem tuh aku mmg tension r... ye rr sb aku sorg2 kot an.. last2 ptg sabtu tuh aku g puchong uma makcik mbe aku yg ikot aku g KL ni.. aku benggang gila kot gan dia ... ye r dah r ajk dia trun KL pstu aku plak wt kpala angin aku .. hahah . wt dang je r knn.. besok pg nye bru aku jmp aweks aku kt MID .. aku smpai mid kol bpe seyhh.. kol 12 lbh kot .. tgu awek aku dr kajang mak ai sampai kol 2 .. niat hati nk blek jb kol 2 .. tp tgu awek aku kol 2 hahah .. so tman mbe aku g shopping r sementara tgu awek aku smpai .. dia smpai je dgn segan,malu sume haha . wat muka bodo tgur r diaa . hhaha segan kot babe .. ye r kali kedua kot aku jmp dia,, pandai plak an dia pjuk aku pasal semalam .. hahahaahah ... pastu kteowg g makan.. sb dah lapar sgt .. then jaln2 smpai kol 5 bru blek JB.. kejap jekk aku jmp dia sb mbe aku keje an,,mse nk blek tuh .. pergh mcm susah kot nk lepas an diaa.. jauh kn dia stay KL aku stay JB.. mm sedih sgt2 laaa sb nk jauh gan owg tersyg ,,, heheeh ape pon aku happy sgt jmp dia.. walaupon kejap an. aku dtg KL sb nk lepaskan rindu jeee hahah....n kalo korang semua nk tahu.. aku ngok dia da berubah mcm dlu .. slalu text aku ,, kol2 aku .. klo mcm dulu hareemmm dia nk text aku.. kdg2 jek .. aku harap sgt lepas ni dia akn terus mcm ni .. aku syg dia.. sgt2 ..  thanks sb sgup dtg mid , sgup tak kje smata2 mau jmp b.. loveyou syg .. sy syg awak ... 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih