BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 29 June 2012

NUR ALYA BTE MOHD FATHI

?
Spe dia ??
DIa GIRLFRIEND aku yg skunk . aku knl dia kt FACEBOOK..
mcm ni cite dia.. aku nk usha dia mse aku kpel gn ex aku dlu nme dia alya juga. 
tp aku da ade kpel so takley la nk usha ..segan malu sume ade..2, 
last2 aku sajek nk bekenalan gn dia .. aku ngok dia comel
so try usha .. kiteorg rpat sejak kteorg maen SKYPE ,,,
hehehe..
mula kiteorg skandal pastu aku terminat kt dia ,, aku mintak kpel..
so kami kpel lhaa ..yg buad kn aku suka kt dia .. dia anytime ade mse untuk aku
malam2 skype.. aku akn tgu dia balek kejee
pastu kiteorg skypee laa . tak pon kol..
bess sgt... paling best adalah .
ade stu mlm tu aku de dgr mcm ade org ngis aw. so takot laaa
pastu aku ckp kt dia. dia sgup kol aku abeskn kedit dia semata2 nk tmn kn aku tido .. 
smpai kol 5 kot tibe2 hp dia mti sb kdt abes..
heheeh so happy babe..
pastuu dlm mse aku kpel gan dia .. ex aku nysa .aku takley nk luapakn dia aw..
jd aku buad keputusan dgn tergesa2 , aku lpskn alya aku kpel blek gn nysa..
aku ingt bile aku kpel balik gan nysa aku ley bahagia balek . tp ntahh laa semuanya berubah ..
pda stu aritu aku break gan nysa ,, sb aku sygkan alya,,
aku merayu gila2 kt alyaa .. alya pon terima . 
AND dia nak aku ganti tmpt ex diaa (kecik)..
so kiteorg kpel balek laa .. smpai skunk ..
tp sunk ... ??????????????? 

sambuangan korg bace nt key ..

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih