BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Wednesday, 26 December 2012

for you dear .. *SITINURHIDAYAH*

Assalamualaikum .. Arini aku nk post mengenai dia . Untuk dia capital D ... Aku nak dia tahu ape yg ada dlm hati ni .. Aku tak kuat nk bgtau kt dia . So aku lepaskan kat sini . D klo awk bce ni sy harap awk phm . Sy tak mintak kpel blik . Tp sy cume nak awk tahu ape yg sy pendam slame ni ..sy sayangkan awak , sy taktau setiap kali sy pk psl awk . Susah sy nk syg org lain .. Mungkin sebelom ni sy sng bila sy break sy terus dpt kpel tp gan awk lain sgt ., susah nk bukak pintu hati untuk org lain selain awk by .. Kt hp gmb awk setiap kali awk letak dp sy akn save kt hp .. Berat hati nk padam , nk lepaskan awk .. sy cukup jealous . Bila kt twitter , tak kira la untuk spe .. Perasaan ni terlalu cemburu .. Walaupon untuk artis yg awk minat tu ,, tp sy tak kesah sb sy tahu sy bukan milik awk lg ... Sy tak menyesal knl awk . Takde sikit busan pon bila awk anta bbm anta msj .. Lg happy bila awk pgel sy 'DY' sy rse dri ni mcm masih lg disayangi .. Sy terlalu perlukan awk by .. Sy ni cpt busan tau by . Tp bila sy nan awk . Busan tu hilang sb awk selalu ada untuk sy even as friend ... Kdg2 sy jealous nan org lain . Happy nye mereka nan kpel mereka . Tp sy ??? Sy tahu sy tak bg awk bahagia sy dh cube tapii .. kdg2 pk npe kite tak mcm diowg .. Sy nk sgt ada hidup lama2 dlm kpel .. Lgpon dlm kpel ni hidup berjauhan bukan mkna kite takley bahagia .. Knp ramai sgt tak suke relay kite ni by ?? Jhat sgt ke sy .. Dr pmikiran org mungkin sy ni jahat , player tp diowg ade bukti ke nk mengatakan sy mcmtu .. By klo lah kite ni dijadikan semula balik sy nk jge awk betol2 buang sikap jealous tu .. Kann .. D sy nk tanya awk . Awk busan ke hidup nan sy .?? Awk masih sygkan sy ?? Mmg awk taknak dijadikan EX dlm hidup sy ,, sy pon kalo boleh taknak . Nk jge awk smpai awk jmp jodoh .. Hmmm . Imissyou so much by . Iloveyou .. Guuysss ! Aku syg dia sgt2 . Tade org lain selain dia . Cukup dia sorg yg aku ade walaupn sbgai kawan ...tp klo boleh sy nk lebih .. Rasanya lain bila kpel and kawan ...kalau awk bce ni .. Sy nk ucap thankss sb awk snggup buka blog ni .. Okey by . Jge diri awk baik2 jgn lupa makn key , jaga kesihatan awk tu yaa m.. Akhiri cerita , aku syg kau D . Syg sgt2 tak boleh nk lupakan kau , takley nk lepaskan kau . Kau masih hak aku .kby. Walaikumsala ...

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih