BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 9 March 2014

Lagi DAN Lagii..

Hye Salam ahad untuk semua..
Aku tatau nk luahkan kat sape lagi ..
kalau bukan kt blog. 
Aku tahu aku salah tapi 
mungkin dia tak paham apa yg aku maksudkan
Dia marah sangat kat aku .
aku accept ape yg dia cakap. sb myb slh aku
aku tade niat nak melawan dia or what tapii hmmm.
aku cube mintak maaf . 
aku cube tenangkan dia.
aku cube betulkan keadaan
tapi dia still ego..
aku tak boleh nk ckp ape kalau dh itu cara dia.
ape yg aku dapat buad skunk 
bersabar . pertahankan hubungan ni..
nk wechat dia takot aku merimaskan dia
jadi aku diam .. tapii aku rindu
aku degil hantar wc kt dia..
bila dpt wc ingtkan dia tapii ..hmmm
aku nk mintak maaf .. aku bukan yg terbaik yg pernah
dia knl gn penk lain slme ni..aku taknak hidup tanpa dia.
aku tanak dia tinggalkan aku .. aku sayang dia sgt2 ..
cakap la ape korg nk ckp aku tetap sayang dia.
-NUR AYUNI FAUZI-

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih