BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 23 September 2012

who 'S'

JUMAAT (20.7.2012) 9.30p.m


sape 'S' hahahaah. keyh nk cite niyhh ! dia gf aku mse lepas aku break nan alya ... dia da curik ati aku hahah.. key mula2 cite dia cmni .. aku crik mbe2 nk jd kan kawan .. so aku mintak kt fie (syafiqah)
budak bbm aku ,,, dia bg laa bbpin syeila nii . so aku pon lyn2 .. then tgok pic dia , aisshh mcm ats aku jee hahah rupanyaaa dia bwk aku 18 .. wow nmpk muka matured laa .. siyes babe..
last2 da lme2 knl dia .. aku taktau npe ley dia pgel aku 'bie' hahaha takley blaa kut .. so aku pon lyn jeee la kepale dia .. n onetime tu aku tibe2 ckp kt dia yg aku suka dia . dia bun terkezut laa .
aku tgu dia terima lamaran aku ! aishh lama jugak nk sbulann haha . then arini dia terima aku .. perghh tgah lepak2 nan kzen aku .. tibe2 aku happy gila babi ! smpai kzen aku ckp 
(ipin- wei kao knp gelak sorg2 gila ea..   paan- sakit kut ..  aku- hahahahaha jom kua aku belanjaaa  ipin - shishaa laa yok ..) hahhh kuar rr merayap ,. happy sgt time tu .. tgu dia punya jawapan lama kut...
so klo korg nk tau spe 'S' ni .. dia syeila stay KL belajaq kat ptpl. hee kalo kenal tegur2 laaa yee :D ... kbye syiela i loveyou !

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih