BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Thursday, 1 November 2012

1 november 2012



Morning guys :) haha pagi jumaat ni aku nk cite psl semalam petang .. aku telah melamar org hakhak .. dia siti nurhidayah ! . haaa dia org yg pertama tegur aku mse aku break nan syeila . n dia jugak telah mencurik hati aku mse aku syg kn nify (superwoman) ... aku nan dia da lme bbm ... tp tak pnh bertegur , n bila dia tegur aku . aku da mula syg kan dia. hahah knn .. betol kata hati .... dia caring .. baik sgt .. comell haha ...  dia stay kuantan tp uma nenk dia kt jb so sng lah aku nk jmp nt .. aku harap dia ley percaya aku n jujur gan aku .. aku bun akn buad bende yg sama kalo dia betl2 sygkan aku :) .. smlm ptg mse aku kt tmpt keje kami declare .. haaaso skunk aku da berpunya laah kann ... citenye skunk aku daa ade kpelll :) weeeee .. haha k lahhh nk smbung tidoo byeee

*p/s : syg iloveyou .. klo awk bce blog ni ,, saya nak bgtau saya syg awkk by .. muahmua*kat pipi*

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih