BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 30 November 2012

im happy with her 'SITI NURHIDAYAH'

Selamat malam guys ,, ehh da pagi lahh hahah .. okey la aku pon taktau nk cite ape , arini genap 1.12.2012 sebulan aku nan dia . bnyak dugaan yg kami tempohi tapi kami cuba menerima dengan tenang and sabar .. sb aku da syg sangat2 .. walaupon dia jauh kat kuantan , tapi bg aku dia ade sebelah aku smpai bila2 . cukup la aku da kecewa gan yg sebelom ni .. aku harap aku akan lebih matang bila dengan dia .. walaupon umo dia 17 tahun ,, tp bg aku dia terlalu matang untuk aku ,, aku dah terlebih syg dia ... aku harap aku lama dgn dia .. korg doakan lah ye .. harap sgt :) .. aku taknak kehilangan dia .. walau apa pon yg terjadi aku akn terus bersama dia ... aku tak kesah dia cantek ke tak , comel ke tak, janji dia baik .. mgkin bg dia diri dia tu tak sempurna untuk aku , tp bg aku dia sempurna untuk aku .. percaya la syg kaulah segalanya buad sy... baik buruk mane awk tetap sy syg .. tak kira la org nak ckp ape.. takkesah ....sy harap awak paham :) ookey , guys mintak kerjasama anda doakan kami :) thankss sb sudi bukak blog syyg tak seberapa rupa ni :) thanks .

p/s : 'D' if u bce blog ni ..i nk ckp yg i syg u sgt2 ,, tak tipu tak bohong tapi ikhlas dari hati sy okey syyggg ku ..

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih