BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 3 March 2013

Kenali Mereka .. jomm

GENG MONCHET !!!! 
Hahaha .asek cite pasal awek jek kann , haa Laa ni aku nk cite siapa budak2 monchet ...
Firstly nk bgtauu mereka ni kengkawan aku siapa yg jumpa aku kat luar dgn diowg jgn ckp aku kpel plak , hahah sb dia family aku yg kedua ,,, 

AWEEN 
Ni AWEEN atau bun MAK SEMAH. haha tapi aku pgel dia k.wiwin ,,,sb dlm gengMonchet dia paling tua . so aku bun dah angap dia cm hakak aku ,, dia baik ouhh ., best kawan nan dia .. comel je org nye .. kalo layan kepala dia boleh jadi gila ,,, haha .. nk kenal nan dia bolee hang p tanya diaa la.. haha
         
HELLEN
Ni Plak mbe aku HELLEN dari kolej .. ni num dua kepala gila mse kt kolej ..aku layan dia aku jadi sewel .. hahah sampai skunk .. bnde tak kelakar bun ley jadi kelakar .. dlu aku nan dia sme2 susah sme2 senang .. mcm aku ckp mereka ni family kedua aku .. sigemok yang comel .  

SUKMA
Dia ni yang diberi nama SUKMA atau MAK JEMAH . dia mbe k.wiwin tuu tapi kiteorg rapat start dia ikot k.wiwin tu balik uma sewa dlu .. mula2 malu nk tegur tapi bila dah tegur tak tidur malam katanya hahahaha .. Ni lg teruk ,bila jmp jee ade jee bnde dia nk menyakat aku . kesian aku :( tapi aku suka dia sporting ,, sempoi .. sisantekk nii kann hahah

NIA 
Ni mbe aku NIA .Antara geng monchet ,dia paling lama aku kenall . dari aku sem satu kenal kt kolej .dia sebilik gan aku .. dari sem 1 sampai skunk aku still mbe nan dia ... hahahah ,sb dia ni slow sikitt .. hahaha jgn marah ye budak santekk bhahah

KAMI BUDDYZ . KAMI TAKKAN BERPISAH
 skunk ni aku happy nan diowg .. hope tade org yg ley pisahkan kami la kann . haaa hidupp aku happy nan dia la skunk .. aku sayang diowg mcmne aku sayang family aku .haaaa .kalo setiap kali jumpa wajib ketawa smpai nk terberak2 ,haha kengkadang lepak kluar masuk toilet hahahah .aku enjoy with them .. lepak sesama , enjoy sesama , kami sempoi , kaki gosip, kaki bahan , kaki gelak , kaki lepak ,..walau ape pun yang terjadi aku taknak berpisah..sayang korang lahh ,, hahahah okeyy .. sampai sini jelaa yang perlu aku sampaikan .. nt next time aku update baruu .. bye nite salam ,,


My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih