BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Thursday, 22 December 2011

Blurrrrrrrrrrrrrr !!!

Nk mengadu kt korang boley taaa ... 
ceritanye sebenarnya mcm niyh hah ! .. 
Aku sayang sgt kt dia kalau boleh aku nk jmp dia hari2 
tp ni lhaa aku jauh lhaa dia dok KL aku dok JB..
pnh jmp sekali je.. dia nk sgt jmp aku minggu depan hari selasa. errrrr
korang tau tak dia ckp kalo aku tak turun sana jmp dia .
dia tak nk contact gan aku dari bulan 1 sampai bulan 8 (lawak lhaa nysa ni) hahahahah ..
aku da ckp gn mak aku n ayah aku tp diowang tak bg.  sedih nyeee .... 
Tp aku ckp gan dia (gf aku) aku myb turun bulan 1 or bulan 2.. mmm ..tp dia tak nak jugak ..  :(
skunk aku takot lhaa ape yg dia ckp tu betol .... takkan aku nk tipu mak n ayah aku yang aku nk naik KL.. boley ke cmtu..
hahaha.. Aku akn usaha lhaa n aku akn cri jln mcm ne nk jmp dia .. kalo tak boley jugak cmne :'( (nangis) 
Mesti dia anggap aku tak sayang dia an .. skunk dia lyn aku pon mcm betol jek nk tinggal kan aku.. errrr ... (Banjir r JB)..
susahnye .. nape dia tak dok dekat gn aku .. Aku ajk dia belajaq kt jb taknak .. segan lhaa tuh hahahaha..
Aku kalau boleh nk hidup lama gan dia .. mungkin sb dia gf terakhir aku kot. even aku break gan dia pon aku takkan couple dahh ..
nk jd SINGLE pulak , hahahahah ....... skunk aku cuma ade dia sajek .. takde org len dah slen dia.. sb dia terbaek untuk aku ..
aku dah mula berubah kot .. hahhaahah cuma sikap KEJANTANAN aku masih tak berubah . hahahaha.. 
ape pon aku bersyukur lhaa sb bertemu kan dgn dia.. tak tinggal solat dowh skunk haha ko ade  ? susah tau ..
cuma subuh sajek aku bgun pkol 8 lbh hahah .. aku tak kisah org nk ckp aku penk ke lelaki ke.. aku terima sb tu pandangan dari org an . mmg tak slh pon.. 
salah aku sendiri.. yang penting aku happy n tak mengganggu hidup org laen .. berbalik pada td kn .. kalau aku boley g KL .. owg yang pertama aku bgtahu NYSA ANYSS lhaaa. n mbe aku .. hahahh .. tu sajek .. n ketiga kt FESBUKK !korang doakn lhaa.. korang da mlm ni aku nk tidur ade mse nt aku update lg bye . ASSALAMUALAIKUM !
Ikhlas Dr. Appy SAJEK !

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih