BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 18 December 2011

Sejarah 16 Disember 2011 !

Pada hari jumaat 16 disember 2011 genapnye umur nysa anyss 17 tahun hahah,, budak lgi lhaa .. hahahhah
befday dia aku turun KL ! sape tu ? awek aku leww ,, errr first time aku jmp dia .. smpai mak aku ckp ape da beli belum patong nye hahahha..
just bg ptong sajek! sebenarnya aku nk bagi rantai , coklat, baju aku ! tp brg tuh tertingal kt keta ayah aku.. aku ingat adek aku dah letak dlm kete mak aku tapi sebenarnya dia letak kat kete ayah aku.. aku da smpai KL bru nk cri last2 tak jumpa.. hahahhahhah bila col adek aku dia ckp beg tu kt dlm kete ayh aku .mmm. okey nk ikotkn citerr sebenarnya dari rumah jb family aku bwak 2 kete .. aku lha jd mangsa kne bwk kete ayah aku ,, kt highway bru nek kete mak aku sb ayah aku pegi MUAR tp aku gan mak aku g KL.. hahahahah tu lhaa tertinggal beg tuh hahah ... jmp dia kol 8 lbh kt tempat keje dia. aku g gan mbe aku green sky n binik dia. dia bwk aku g warta mmm , hahah lg ta ley blaa dating kt tempat kje . nk buad cmne dia tengah keje an terima je lhaa.. tem tu nk jumpa tem tu lha bru nk crik barang . aku beli kn dia spangebob.. bley r dr angry bird ta cukup bajet hahah .. lg pon dia yang mintak ptong tuh...bila da nek tmpt keje dia aku cri r dia. aku mula2 tak cam sgt muka dia.yelaa first time date hahah tibe2 aku dga cm ade org pgel aku.. hahahh aku toleh suda dia kt belakang haha lawak . pastuu mula lhaa malu2 kucing hahahh .. aku ni pemalu lhaa orangnye . last2 tegur2 sume da oke lhaa, haha makin rpt tahuk haha,, jgn jealous . hahahh yang ta ley blaa aku buli dia lhaa dia an kje kdai bju an aku pon selongkar lhaa bju tuh hahah. biar dia tp sebenarnye sajek ! lepak kt situ dari kol 8. lbh smpai 9 lbh .. satu jam aku dlm icon hahah,, sejuk bagai ! yang penting aku dpt happy kn dia dari aku tak dtg jmp dia.. korang tak yah gelak sangat k .. jam dh nk kol 10 mbe aku ajk blek .. tem sedih tp takley nk nangis haha .. just muram sajek sb taknak balek . hahah aku sebenarnya TAK PUAS !! hahahhahah... saya rendu lhaa kt awak ! rendu nk buli awak ! rendu nk majok gan awak ! rendu kt taik lalat bawah mata awak ! rendu nk pegang awak lhaa ! hahahahah n rendu nak jeling awak! Werrkk .. tp sayang lhaa aku tak amek gamba pon gan dia . amek pon satu dua jep haha .. gamba aku BUROKKK ! LHAAA .. taknak sebarkan.. if nysa nk tahu tem tu b tengah serabot , hahahhaha :p ! MACAM TAK CAYEEEEEEE ! KENAPA MASA BEGITU CEPAT ! LOVEYOU ANAK ZUKII !

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih