BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Sunday, 17 February 2013

SingLe !!

 Haloo guys selamat malam . kat jb sejuk sangat harini .. tempt korang cnne ?aku busan nk upodate laaa hehe lme tak update .. heyy guys nk tahu i'm single noww .. dah 2 bulan aku single .. happy kureng sedih tu ade la jugak .. tp paling banyak adelah JEALOUS ouhh . haha..tp kan bila aku pk2 balik , aku tak nak mengharapkan dia sgt .. because .. hmm tak dpt ape bunn cume dpt jealous .. alaah aku bun tak kesah ,,, itu hak dia kn ..janji dia bahagia ... nmpak bun mcm bahagia, so congrats syg ,, ahhh tp bukan ni yg aku nk cte .. aku cuume nk gtau je aku single . haa hati aku kosong . ramai mintak kpel tp aku taknak . aku tolak semuanya sebab aku tak ley terima dahh . mls nk kpel . nt kejap kpel kejap break ,, tak suka .. so better aku SINGLE .. klo skandal tu okey la jugak untuk hilangkan busan kan .. hmmm skunk ni aku happy sebab mereka ... geng monchet saya ..
 
Mereka lah yang happy kan saya wokk .. haaa tade org lain dahh .. so lepasni dah mls cri kpel . aku nk cri skandal plak hahah . klo sorg tak cukup so ramai skit ahh hahaha .. amacam okey ?? hahah ..kidding je .. hati ku masih belum terbukak untuk gadiss skunk .. nk enjoy dlu . kalo org lain boleh single dlm mse 3 4 tahun . knp aku tak boleh kann .. kene kuat laa .. hmmm .. so sape yang nk kenal2 gn aku ni .. ley im je .. kt fb ae.. yg nk num bbpin pun boleh .. mintak sajekk .. haha key laa aku nk off nk makangg sudah lapar ... bye guys thanks sb buka blog ni .. heheh assalamualaikum


My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih