BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 1 February 2013

1 FEB 2013


Assalamualaikum.

 selamat malam kengkawan , malam2 ni tatau nk cite ape kt blog cume aku nk kongsi arini 1.2.2013.genap aku nan dia 2bulan walaupun sebagai kawan dia still ingt and tak lupa . aku bun takkan lupa..haaa dan aku harap smpai bila2 takkan lupa setiap hari bulan 1 dlm kalendar adalah hari yg paling aku syg ..mcm mne aku syg dia ,aku takkan lupa.... hahaha . tp taktau plak dia nk lupa o not ..tu hak dia. dia bun dh okey aku rase kwn lebih baik dri dia . sb bg aku skunk walaupon kawan aku still happy . and dia tak pernah tade mse untuk aku selalu dia ade .. dia bz cmne bun dlm 1 ari dia akn bbm aku .. cume call je la.. sb aku keje malam kn so susah sikit nk call. aku rindu suara dia .gelak dia . tak kesah sume tu yg penting dia happy gan aku .. heee happy ke ? persoalannye pada dia... hahaha dia tak mcm ex2 aku dlu .. walaupon dh break dia ttp ade dgn aku ... hehehe walaupon hati aku ni susah nak lepaskan n nk lupakan .. bg aku dia tak pernah nk marah aku hahaha .. aku bun tak geti nk marah dia . asl nk marah je mesti dia buad lawak, tuka topik , so marah geram sume hilang tibe2 hahahah .. knp yek .. aku taknak pape dr dia . yg aku nk dia yg terakhir dlm hidup aku .. maksudnye aku taknak dia lupakan aku , tinggal kan aku.. sb aku dah malas nak carik kpel dah . penat .. layan dia lg bgs walaupon sebagai kawan .. permintaan aku tak bnyak . aku nak jumpa dia.. asal nk jumpa je ade je problem :( knp yee .. mungkin masa blom nk bg aku jmp dia .. tape aku still sabar .. yg penting tu aku nak sgt jumpa dia. and bila dh jumpa firstly aku nk pelok dia kuat2 haaaa ... hahahahahaha .hope tade spe yg mrh and jealous ahh .. hahaahah .. aku syg dia mcmne aku syg family aku .dia dh setaraf family aku haaa .. okey .. smpai sini jelah cerita yg aku boleh kongsi , nt kalo ade cite baru aku bgtau korg keyh .. bye nite 
Wassalam 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih