BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Tuesday, 4 February 2014

NEW STORY 2014 !!

Haloo guysss !!! lama betol tak update blogg,, haaaa . dh tahun baru kann .ada cerita baru.. rindu bebeno nk update ni haa.. aku mlss nk cite bnyakk. korang pasti rindu aku pnye blogg ann..okee
Tahun baru ni aku nk kenal kan korg gan awek baru aku laa... siapa dia ??.. nk tahu dr awal ?? okeyy jommm scroll smpai bawahh ..

WHO THAT NAF ??

Siapa dia NAF ?? aumm dia kekasih baru aku laa.. aku cite dari awl ae,, act dia mbe aku dari BBM key,, dia pnh nk usha aku tp aku sombong sb time tu aku dh ade kpel ,, (jenis aku mls nk melayan bila dh ade kpel) so aku buad bodo ahh. dia nk lyn aku ,aku rase rimas jd aku terpaksa delete dia.. tak lame lps tu dia add aku balik kt bbm.. haha aku bun delete dia balik. hahahaa .. hmmm then dlm stahun lebih cmtu .kitorg berpisah.. tahun lepas 2013 .. musim WECHAT ... mbe aku ayaii buad groupp kt wechat .. ade dia . si NAF ni. aku tak kenal dia sgt tp dia yg knl aku..dia bun add aku kt wechat.kami rapat laa even time tu aku ade kpel dia bun ade kpel.. dia tegur aku dlu . tapi aku mls nk layan .. sb aku tak kenal dia sgt.. tapi aku layan jugakk sb aku busan gn kpel aku .. dia caring .buad hati aku cair kot . dia amek berat psl aku , masing masing hati dh suka sma suka.. tp tk bole nk declare lg sb dia ade kpel ouh hahaha,,, lme jgak dlm 2 bln aku bkawan gan dia,,tup tup dia break gan kpel dia. aku sambung ahh smpai tatau bila aku gan dia declare..then aku amek keputusan date kpel aku gn dia ikot tarikh besday dia 12.November 2013..huhuh,, tp aku mmg happy gila knl dia..seronok la.. hmmm dia yang dikenali sebagai NAF atau nama sebenar NUR AYUNI FAUZI.



My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih