BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Monday, 31 October 2011

Detik Cemas Malam Ini..

hahah kira jam 8.15 mlm td..Berlakunye tumpahan air mata antara kami. hahah ..
siot jew .. tga syok2 men msj  gan dia tbe2 dia anta msj ckp nk kawan je lagpon dia nk aku jd gurl ,
dia nak aku brubah tapi ko tau kan aku bila da syg seseorang susah kot aku nk lupakan.. aku baru je lps break gan ex aku.. and baru nak hpy blek dgn dia tp tiba2 je anta mcm tu nges ta nges r siot.. haha .. dia kol aku reject ko tau ..
sedih kot org yg aku sayang .. last dia ckp dia gurau je .. yes dia mmg kaki gurau.. tem tu tak tau yg aku tgah touching gle . haha btw best awak punya lakonan syg buat air mata saya jatuh sayang hahaah .. loveyou .. hahah kami ta break pon . welk spe tah nak lepaskan awak .. 

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih