BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Tuesday, 1 November 2011

1 month with him . !

Hari ni Genap Sebulan dengan dia.. emm gembira kot..
bertahan juga akhir nye .. tapi nk tgu setahun bila erk ..
emm tu pon aku tak tahu kami ni bertahan or tak. aku akan pertahankan hubungan ni .
 pape pon aku akan terima dengan ape yang berlaku . heee kalau lah awak bce blog saya ni.. 
saya nak bgtahu awak yang saya sayang sangat kat awak tauk .. saya happy sangat bila awak selalu ade gan saya . saya tak pernah curang gan awak . and tak akan . ! and janji awak last gurl saya .
muktamat ! even break pon saya takkan cari lagi gurl n kpel gan gurl , saya tahu itu yang awak nak.
tapi buad masa ni saya masih tak blh terima LELAKI . saya harap awak paham.. percaya kan saya ..
thanks awk sb bagi saya happy selama ni .. sayang awak ketat2 .!

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih