BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 11 November 2011

KEPENATAN, KESABARAN, KEMURUNGAN !


Pagi ni  aku nk cite kisah semalam...
Jumaat (11 November 2011)
Pagi2 pukul 5 dah dpt mesej dari bos (esok masuk pagi siapkan buku yassin datang awal pkul 7) 
Hari ni Aku kene keja pagi siapkan yasin sebanyak 1150 banyak ta banyak . aku buad dari kol 8.00 pg - kol 3.00 ptg ,,yang buad dua org je.. aku nan zati ..lepas tu relax jap zati balik pkul 3.00 jd tingal aku sorang.. pastu bos aku hantar lagi paper beg yang kahwin punya tu. ade 2000 pcs aku nk gam n lipat.. aku sorang je dowh yang buad..penat penat n penat .lapa pon ade sb aku tak makan satu hari. tension pon ade. aku buad dari pkol 4.30 ptg sampai pkol 8.30mlm . aku sorang je buad ko tawuk.. emm penat ta penat an..bengkak tangan aku dowh pastu betry hp mati .wahh lg mcm cial. hah last2 aku on9 aku mesej akk aku kt fb suh dia bwk hp satu lagi... pastu dia smpai2 je dia marah aku sb dia kt bwh masa tuu. emm aku nk gtau kt dia tunggu jap tp dia da blahh .. mcm pantat jugak . hahah.. then bos aku smpai dia tnye spe . aku ckp lha akk aku. pastu ko tau bos aku ckp ape.?? da lah awak g balek ,esok dtg sambung balek.. aku pon ape lagi cabut ahh hahah .. bila trun aku tgok akk aku dh blahh an . hahah lgi sedih ..tape lah aku still happy .pastu aku kol ayah aku suh ambik ayh aku ckp dia kt hospital kwn dia msuk hospital.. perghhh dlm kepala otak aku pk balik jalan kaki je bhaii ..ayah n akk aku dah confirm tak boleh amek.. then aku kol mbe aku suh ambik , ko tauk dia ckp ape .dia ckp dia dah blek hostel perghhh lg sedihhh .. kene balik jalan kaki lah nampak nye.. nk happy aku tpon awek aku r yelah nk happy kn balik MOOD  aku ni . mula2 happy je pastu terus muram sb ade persefahaman antara kami td, trus dia ckp da lah nak makan terus dia tutup .. sedih nye dia ta ckp bye pon .. :(( ,, jadi aku balek dengan muka yang muncung n busan .balik jalan kaki sb tade yang teman. malam2 kot.. lalu kt belakang sekolah agama da lah sunyi .aku pon tunduk je mukaa. takot punya pasal an . hahaha. pastu sampai uma ,da alhamdulillah lah kn. heee pastu kol awek aku tak nak angkat .nmpak sangat dia marah gila kt aku.. aku da mintak maaf da kt dia tp dia . tak tau lha . last2 kol dia angkat dia ckp dia takde kedit pastu dia ckp jgn kol lgi.. sedih lhaa nk n ges :(( aku nk je kuar uma tenangkan fikiran . da lha tengah gastrik balik uma tengok lauk suma dah abes an. sedih nye .. lapar takde spe yang amek tahu .. menahan jelah . sampai besok pagi baru makan,, Sedih nye ..emm awak maaf kan saya k.. saya tak ptot buad awk mcm to mlm td.. sy tgah penat masa tuh.. sory syg ,, hope you dpt maaf kan saya k.. saya tak nak awak risau. awak kan nk spm.. :(( ,,* SUNYI TANPA AWAK* TAK DENGAR SUARA AWAK SATU HARI*RUNDI GELAK AWAK*RINDU NK DENGAR AWAK PANGEL SAYA GEMOK* and kalau awak nak tahu saya baru nak kongsi kan cerita gan awak tp awak moddy je saya betol2 mintak maaf saya sayang awak tak nak kehilangan awak :(( ...mmm to guys kalau ade mase t aku update ag k.aku nk tido lha pnt sgt ..skt perot gastrik ,,k lhaaa bubye..Thanks sb sudi baca blog yang tak seberapa ni .Bubye semua ! Assalamualaikum....

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih