BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

this is my voice . original by me appy . just have fun ,, -lamunan terhenti . #sorry tade gamba ,,

Friday, 25 November 2011

Terbaek lha sayang ..

Pagi ni aku nk cita pasal aku nan dia .. haahha..
 ko tau dia mintak berak gan aku hari jumaat 7lbh tem magrib .. hahah . mse tu aku kt tempat kerja .. 
dia mintak break gan aku .. dari petang tu dia da len aw dia ckp aku curang kt dia..ade org bgtau kt dia.. aku pon tak tau spe . aku takot bila dia mintak break gan aku .. da r tem tu aku tga demam pastu dengan bos aku bising kt aku . dengan dia plak mintal break .. mula2 aku boleh r ckp aku ley teme. tp bila akk aku dtg amek aku dlm kete tu aku pkai glasses lhaa sb nges hahaha .. tak boley blah dowh .. sampai akk aku ckp gan aku pon aku buad bodo. diam je . da smpai uma aku tpon dia. dia ta nak angkt doooo.. hahah lastly dia angkat juga call aku . haha.. first dia ckp npe nges , aku pon jwb lha saya sayang awak. pastu dia ckp saya ta nges npe awak nges . aku pon jwb sb awak takde perasaan . hahah terus dia gelak .. jaaat an .. dia suh aku tnye dia npe dia ta nges . aku mne lha tau kn .then dia suh aku stop cry aku pon stop lhaaaa.. pastu dia ckp dia saje2 nk tgok aku cmne . hahaahaha dia gelak kn aku wei hahahhaa aku pon turut gelak lhaa .. kalo korang nak tau aku da kne sampai 4 kali ko tau. dia buad aku nges . hahahah .. btw nysa anyss terima kasih ye sb anda buad saya nges . susah tau nk tgk appy nges ni. hahahaha .. sayang takmo buad ag k. hahah

My Pebret song ! Jom Layan . Terima Kasih